Erhverv

Sådan finder du det rigtige inventar til din forretning

Når man arbejder med salg af fødevarer, følger der automatisk et ansvar med for at sørge for, at varerne er, som de skal være, så ingen ender med at indtage fødevarer, der er usunde for kroppen. Kølevarer er særligt udsat, da de kræver den helt rigtige temperatur for at forrådnelsesprocessen ikke starter. Specielt fisk og kød, der ikke bliver holdt koldt nok, kan have nogle ærgerlige konsekvenser. I en slagter, fiskebutik eller andre slags forretninger, der forhandler madvarer, ved man, at det er vigtigt med inventar til display, der er i høj kvalitet, men det skal samtidig præsentere varerne på en indbydende måde.

Kølediske, kølereoler, kølemontrer og andet inventar med frysefunktion, kan man finde hos Cateringinventar, der har mange års erfaring med forhandling af en bred vifte af inventar til storkøkken. Se de forskellige produkter og klik på Cateringinventar – kølediske. Særligt er kvaliteten i fokus, og der forhandles udelukkende mærker fra leverandører, der sørger for en høj kvalitet og holdbare produkter. Når inventaret har til ansvar at holde fødevarer kolde, må man ikke gå på kompromis med kvaliteten, da det er en investering i en langsigtet løsning, så man undgår problemer, der kan resultere i, at produkter bliver dårlige. Derudover har det meget at sige for helhedsindtrykket i butikken, at man signalerer kvalitet til kunden både gennem produktet og forretningen. Blandt inventer til køling finder du bl.a.:

  • Impulskølere i forskellige størrelser
  • Kølereoler i forskellige højder
  • Montrer med fugtighedsstyring
  • Kølediske i stål og forskellige farver

Når du køber

Det kan godt være svært at vide, hvilke produkter man skal vælge til sin forretning, da der ligger meget teknisk viden bag produkternes funktion. Derfor er det muligt at ringe og få råd og tips hos Cateringinventar omkring de forskellige produkter, da de mange års erfaring giver en stor baggrundsviden til at guide kunder. En fordel ved produkterne hos Cateringinventar er, at de ofte er energibesparende. Det er selvfølgelig altid godt at mindske sit forbrug af energi, så man skåner miljøet,  så meget man nu kan, og så gør det heller ikke noget, at elregningen ikke bliver så stor.

Det kan godt blive et større beløb, hvis man skal investere i mange inventardele, og man har som kunde derfor forskellige muligheder for at finansiere købet. Der er forskellige afdragsordninger, der har forskellige løbetider og renter, og så er der også mulighed for at finansiere købet ved leasing. Produkterne sælges normalt med reservedelsgaranti, men der er også mulighed for at tegne en udvidet garanti, hvis man gerne vil være dækket ekstra godt ind. Det betyder at garantien dækker for omkostninger af reparationer, reservedele og timeløn. Så står du og mangler kølediske eller andre former for inventar til storkøkken, har Cateringinventar et bredt sortiment af forskellige modeller. Du kan finde meget mere information om virksomheden og produkterne på linket, og hvis du har en forespørgsel eller et spørgsmål, kan man altid ringe og få dem besvaret.