Erhverv

Rengøring i professionelle omgivelser

Som virksomhedsejer eller medarbejder er det altid rart at gå rundt i omgivelser, der er rene og pæne. Det giver et pænere helhedsindtryk, og det øger lysten til at opholde sig i lokalerne. Men rengøring er for mange en ærgerlig pligt. Til gengæld også en meget nødvendig pligt. CLEWA Solutions tilbyder dig den hjælp, du måske går og mangler. Her kan du bestille alle typer af rengøring, så din virksomhed virkelig kan skinne og se godt ud.

Hvis I har med kunder at gøre, betyder det også, at de vil se jeres virksomhed som en, der går op i udseendet og i, hvordan man behandler lokaler og dermed ofte også sine medarbejdere. Det kan altså kun ende som en win-win-situation for jer. Det gælder, uanset om det er en almindelig erhvervsrengøring, I har brug for hver eneste dag, eller om det er trapperengøring eller blot en ugentlig omgang. Det hele er muligt.

Stor erfaring og bred vifte af medarbejdere

Da der er rigtig mange forskellige ansatte i virksomheden, betyder det også, at I kan booke dem med relativt stor fleksibilitet. Her vil I opleve, at der bliver gjort rent uden for jeres arbejdstid, så I hver eneste morgen kan møde ind til lækre omgivelser og rene overflader. Det giver i hvert fald incitament til lige at arbejde godt igennem. Det er en naturlig ting at tage kaffekoppen med i opvaskemaskinen, når man har brugt den, ligesom man lige fjerner de værste krummer efter frokost, men lige at få kørt gulvet en tur over og givet toiletterne en opfriskning, kan virkelig gøre underværker.

Virksomheden er desuden et vikarbureau, så ved sygdom i medarbejderstaben kan du lynhurtigt få fat i en, der i mange tilfælde kan træde til og udføre de opgaver, der gerne skulle ordnes. Det gælder i mange forskellige erhverv og giver jer som virksomhed stor frihed.