Bolig

Pladsmangel – nye behov

Dit hjem er dit frirum, hvor du kan koble af efter en lang arbejdsdag. I dit hjem er her, hvor roen kan falde på, og du kan give dig tid til fordybelse. Tiden til fordybelse og ro kan dog bremses og sættes på pause, hvis du kommer hjem til en bolig, hvor du føler alting er proppet.

Planløsning

Det at komme hjem til et fyldt hjem, hvor der er mangel på plads, og følelsen af at være klemt inde, er ikke en behagelig oplevelse. Pladsmangel kan opstå af forskellige årsager, og når det sker, gælder det om at finde en løsning på problemet. Problemet kan løses på forskellige måder bl.a. ved at sortere godt ud i dine ting. Du skal reflektere over, hvorfor manglen på plads opstår. Måske er der kommet endnu et familiemedlem, hvilket resulterer i, at der er kommet flere ting ind i boligen stadig på samme areal som før barnets ankomst. I disse situationer handler det om, at du tænker kreativt. Hvis rummene føles små, så kan du eventuelt male rummene hvide. En anden oplagt mulighed er at sørge for at få brugt væggene.

Nye muligheder – boligjagt

En planløsning er ikke nok for alle, og dette gælder måske også for dig. Ved at du og din familie får nye behov, kan det resultere i, at I får nye behov på boligfronten. I bliver derfor nødt til at flytte til noget større. Uanset hvad I vælger, er det vigtigt, at I får drøftet mulighederne med hinanden, og finder ud af, hvad der virker bedst for jer og jeres familie. Hvis I kommer frem til, at I skal på boligjagt, og I falder for en bolig, skal I huske at gennemtænke flytningsprocessen og bl.a. et flyttefirma. Et bud på et flyttefirma er Flyttefirma Thorning. Så kan I langsomt begynde at vende jer til tanken om at starte et nyt kapitel i jeres liv, når jeres boligen er fundet.