Bolig

Overvejer du at sælge din bolig?

Hvis du går med overvejelser om at skaffe dig en ny bolig, så skal du være meget opmærksom på alle de gældende forhold, der er ved sådan en handel. Der er tilstandsrapporter, energimærkninger og besigtigelse af boligen. Dertil kommer en masse forskellige juridiske betingelser og forpligtelser, der kan være ualmindelige svære at overskue for almindelige mennesker, der ikke tænker i paragraffer og tal.

Få fat i en boligadvokat

Sælgeren har allerede en allieret, der står på hans side og som nok skal sørge for at kræve så høj en pris som muligt, nemlig ejendomsmægleren. Ejendomsmægleren er der kun for at sælge boligen og tjene penge, for det er hans levebrød. Så for at sikre dig, at du er tilstrækkeligt bør du hyre en boligadvokat, der kan hjælpe dig med at gennemskue alle de fælder og andre farer, der er ved sådan en handel.

Modsat ejendomsmægleren, så er boligadvokaten fuldstændig på din side og er der for at sikre sig, at du ikke køber katten i sækken. Når købsaftalen er underskrevet, så burde alt være i orden. Så ønsker man ikke at hænge fast i en juridisk sump. Det er det boligadvokaten kan hjælpe dig med at undgå.