Erhverv

Vandmaskine – en populær løsning på mange danske arbejdspladser

vandkøler

Det er populært i mange danske virksomheder at have opsat en vandmaskine og/eller en kaffeautomat til glæde for arbejdspladsen medarbejdere.

Med en vandkøler på arbejdspladsen har personalet nemlig rig mulighed for at tappe frisk og køligt vand hele dagen. Det er både til gavn for miljøet og giver samtidig ansatte muligheden for at øge deres væskeindtag i løbet af dagen.

vandkøler

Vand er vigtig i hverdagen

En gennemsnitlig mand har brug for 3 liter væske om dagen, en kvinde har brug for 2,2 liter. Det betyder meget, at kroppen ikke er i underskud, da det bl.a. kan give hovedpine ikke at drikke nok væske. Det mest naturlige for kroppen at indtage er vand.

En vandkøler på arbejdet kan også ses som en pause for dine ansatte, for eksempel når en person rejser sig for at hente vand, vil det typisk føles som et lille break fra alt, hvad der kan virke stressende, og på den måde kan personen få en mental pause og samtidig få det væske, som er nødvendigt i løbet af en dag. Ved hjælp af den indbyggede køler i vandkøleren er der koldt vand hele dagen.

Forebyg stress, og opnå større arbejdsglæde blandt dine ansatte

Væskemangel kan forsage stress og andre sygdomme. Det gør det, fordi at kroppen bruger væske til at komme igennem dagen på, det er derfor vigtigt for kroppen, at den ikke mangler væske at tære på. Dine ansatte er, det vigtigste du har, og glæden på arbejdspladsen er noget, dine ansatte bidrager til. Det vil sige, at dine ansatte vil kunne opnå højere glæde på arbejdet ved at være sundere og mere veloplagte, hvis de har adgang til koldt, frisk vand hele dagen. Man vil derfor både kunne mindske sygedage og øge glæden på arbejdspladsen med en vandkøler fra Waterbreak.dk.