Bolig

Overvejer du at købe et håndværkertilbud?

Har du, eller overvejer du at købe et håndværkertilbud? Det er langt billigere end at købe et hus, der er fuldkommen indflytningsklar. Til gengæld kræver det flere kræfter og mere arbejde for dig. Men når du selv skal gå og renovere dit håndværkertilbud, vil du også kunne få tingene præcis, som du vil have dem.

Hvorfor købe et håndværkertilbud?

Det kan for nogle måske virke skørt at gå ud og købe et håndværkertilbud, når der skal så meget arbejde til at fikse det. Men hvis du finder et hus, hvor du er helt vild med plantegningen og husets grund, men husets stand til gengæld halter, kan du altid købe det alligevel og renovere det, som du vil have det. Desuden kan det være, at du er vild med en god udfordring og kan lide at gøre-det-selv. Sidst, men ikke mindst, er det selvfølgelig er billigere løsning – også selvom der skal bruges penge på renovering.

Hvor skal du starte?

Det kan være svært at gribe sådan et projekt an, fordi der er så mange ting at gå i gang med. Det handler om at prioritere i opgaverne, for du kan ikke gøre det hele på én gang. Start med det vigtigste ved husets stand. Sådan noget som vand, varme, tætte vinduer, isolering osv. kommer i første række. Køb f.eks. et nyt rtb pillefyr. Herefter kan du altid gå i gang med alt det lidt sjovere. Sådan noget som nyt køkken, nyt gulv, nyt bad, maling af vægge. Alt det, der gør det til jeres hjem.

Før du køber et håndværkertilbud

Når du er ude og se på huset, før du har købt det, er det en god idé at skrive alt ned, der skal laves på huset. Derefter kan du sætte dig hjem og vurdere, om du faktisk har evnerne og kræfterne til at klare det.