Nyheder

Overnatning Flensborg – få en spændende oplevelse

overnatning-flensborg

På Hotel Des Nordens er der altid udsigt til mange forskelligartede begivenheder, som tilbyder lidt til enhver smag, hvad enten man er til musikalske koncerter, interessante foredrag eller stand-up shows til at få lattermusklerne på overarbejde. Hotellet byder på overnatning i et af dets 127 værelser, som alle er solide rammer for et herligt ophold i Flensborg.

Skræddersyede ophold til alle lyster

Hvad enten man har af behov eller ønsker til ens hotelophold, har Hotel Des Nordens en god håndfuld solide bud på, hvordan et skræddersyet ophold kan se ud. Man kan tage afsted i selskab med hele familien, holde det romantisk med sin partner eller have en memorabel weekend med sin ven eller veninde. Hotellet byder blandt andet på wellnessophold, hvor man som gæst kan vælge i mellem 4 forskellige behandlinger, som garanteret kan få én til at stresse af og komme helt ned i gear. Dette ophold fungerer som et sublimt afbræk fra hverdagens stress og jag, som efter wellnessforkælelse byder på en 2-retters menu eller buffet efter køkkenchefens eget valg.

overnatning-flensborg

Gastronomiske oplevelser morgen og aften

Bag disken i Hotel Des Nordens restaurant findes køkkenchef Steen Østergaard Hansen, som sikrer den oplevelsesrige og perfekt afrundede gastronomiske oplevelse. Med udgangspunkt i sæsonens råvarer byder menukortet på traditionelle favoritter og mere eksotiske og spændende smagsoplevelser for de gæster, som har lyst til en helt særlig kulinarisk oplevelse. Efter aftensmaden kan man senere på aftenen søge ind til hotellets hotelbar og café, hvor der serveres alskens drikkevarer samt lette måltider.

Morgendagen på Hotel Des Nordens byder på en solid start på dagen med den store morgenmadsbuffet, som spænder over mange varierede lækkerier. Her finder du et virvar af pålæg og delikate oste, æg og bacon, friskbagt brød og rundstykker samt alle drikkevarer, der hører sig til en ordentlig morgenmad – kaffe, the, juice og vand. Såfremt du godt kunne tænke dig at læse mere om muligheden for at få en spændende overnatning i Flensborg, kan du med fordel tage et kig på Hotel des Nordens hjemmeside, hvor du kan finde yderligere information.