Erhverv

Nordjysk firma udfører ventilationsrens for virksomheder

Nordic Cleaning står med stor erfaring klar til at rengøre ventilationsanlæg af mange forskellige typer, der har forskellige krav til rengøring. Det er vigtigt at have et godt indeklima, når man nu om dage opholder sig inden døre i mange af døgnets timer. I eksempelvis et soveværelse, et kontor, et klasselokale eller lignende opholder man sig mange timer i løbet af dagen og natten, hvorfor det er vigtigt at holde et godt og sundt indeklima. Opholder man sig derimod i et lokale med dårligt indeklima i mange timer i løbet af døgnet, kan man risikere sundhedsskadelige konsekvenser.

professionel Hotelrengøring

Bedre indeklima med rent ventilationsanlæg

En af ventilationsanlæggets vigtigste opgaver er at bibeholde en passende temperatur, da rummet hverken må blive for koldt eller for varmt. Netop dette er ventilationsanlægget i bedst stand til at klare, når det er helt rent. Ventilationsanlægget er meget udfordret i at holde den rette temperatur, hvis det er beskidt, hvilket skaber et dårligt indeklima. Derudover kan det sikres, at forskellige rum ikke kommer til at få for høje luftfugtigheder, hvilket ligeledes er skadeligt for indeklimaet.

Ventilationsanlægget tilpasser luftfugtigheden bedst muligt, når det er rent, hvormed forebyggelse for skimmelsvamp er sikret. Er ventilationsanlægget derimod snavset og beskidt, har det den modsatte virkning, da beskidte ventilationsanlæg skaber dårlige indeklimaer. Dermed kan Nordic Cleaning være med til at sikre det gode indeklima, hvis det nordjyske rengøringsfirma bookes til rengøring af ventilationsanlæg.

Forskellige ventilationsanlæg kræver forskellig rengøring

De forskellige ventilationsanlæg kræver forskellige typer af værktøjer og metoder til rengøringen, hvor det kan være svært at vurdere hvilken metode, der egner sig bedst. Det kan Nordic Cleaning være behjælpelige med, da firmaets medarbejdere har stor erfaring med rengøringen.

Der er eksempelvis trykluftsrensere, vibrerende børster eller lignende, der har et stor trykunderskud, således støvet ekspederes ud af anlægget uden unødig forurening af lokalerne. De forskellige metoder har forskellige kvaliteter, der egner sig bedst til forskellige formål. De forskellige muligheder er Nordic Cleaning rutinerede i at vurdere, hvormed det gode indeklima kan sikres ved professionel rengøring fra Nordic Cleaning.

Vurdering af rengøringshyppighed

Derudover kan det være svært at vurdere, hvor ofte et ventilationsanlæg bør rengøres for at skabe det bedste indeklima. Det kan de kyndige medarbejdere hos det nordjyske rengøringsfirma være meget behjælpelige med, således kontoret, soveværelset eller klasselokalerne er ventileret bedst mulig. Hvis du gerne vil se mere – så tag et kig på firmaets hjemmeside.