Erhverv

Midtjysk webshop forhandler massagestole i hele landet

massagestol

Der er rigtig mange forskellige varianter af massagestole at vælge imellem, når man endelig har besluttet sig for at anskaffe sig en af slagsen. Massagestolene varierer i antallet af funktioner, effekten af kropsscanning samt steder på kroppen, der masseres. Hos Activewellness udbydes mange forskellige – blandt andet massagestolen, Care Heaven, som er et populært valg hos forhandleren, Active Wellness.

massagestol

Med hele 19 forskellige programmer har man rig mulighed for at finde en massage, som passer lige præcis til en selv – om det er før eller efter arbejde, træning eller om det er til afspænding, afslapning eller noget endnu mere specifikt. Endvidere har Care Heaven en helt optimal funktion for kropsscanning, som foretages inden selve massagen går i gang. Dette betyder, at stolen scanner din rygs kontur, således at den kan tilbyde en meget mere målrettet og effektiv massage.

Stolen udmærker sig også ved dens antal af steder på kroppen, der masseres. Under fødderne arbejder ruller, som akupunkturagtigt masserer fødderne. Læggene modtager også massage, samt resten af benene, lænden og ryggen. Der er altså tale om en oplevelse for hele kroppen, hvis man investerer i massagestolen Care Heaven.

Afbetaling letter den økonomiske byrde

Massagestolen Care Heaven er den tungeste massagestol prismæssigt, hvilket gør betalingsbyrden mindre overkommelig. Heldigvis tilbyder Activewellness finansieringsmodeller, som kan afhjælpe betalingen betydeligt. Med forskellige planer på enten 10 eller 20 måneder, kan man rente- og gebyrfrit få lov at afbetale sin nye massagestol med månedlige beløb, så man ikke bliver ramt af regningen på én gang.

Forhandler både nye og brugte massagestole

Der er hos Active Wellness altid rig mulighed for at finde sig en ny massagestol, der efterkommer lige netop de behov og ønsker, man har som forbruger – og samtidig er det også muligt at få fundet sig et produkt, der passer til lige netop det budget, som man måtte have. Blandt andet kan du hos Active Wellness både finde nye såvel som brugte massagestole, hvilket også er en af de væsentlige grunde til, at der i tidens løb er rigtig mange forbrugere, som har valgt at købe lige netop dette produkt.