Bolig Nyheder

Fremtidens hjem er digitalt

Vi har hørt i mange år, at nu bliver vores hjem snart digitalt, men det er først nu, at der virkelig sker noget. I mange år virkede det til at være lige om hjørnet, men nu er det faktisk ankommet.

Her guider vi dig til, hvordan du gør dit hjem klar til fremtiden.

 

Styr dit lys fra mobilen

Flere udbydere har lavet lys, som du kan styre fra din mobil, så du ikke behøver at tænde det på stikkontakten.

At du slipper for stikkontakten er en meget lille del af, hvorfor det er revolutionerede  med den form for lys. Du kan sætte den til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter.

Du kan endda få dit lys til at slukke, hvis ingen er hjemme. Hvis en tyv kommer på besøg, kan lyset tænde af sig selv, så de tror, at nogen er hjemme.

 

Få en digital stue

Stuen er igen begyndt at fylde meget i familier, da både forældre og børn bruger den mere. Forældre ser stadigvæk fjernsyn, mens børn både kan se fjernsyn og spille iPad i sofaen.

Men det er især også de nye streamingtjenester, som har gjort stuen in igen. Med et AppleTV eller Google Chrome kan du pludselig let og hurtig finde relevante ting på dit TV.

Herudover kan du finde alle klip fra Youtube. Det anbefales, at du finder et TV med HDMI kabel indgang, så du let kan tilslutte din computer. Det er også sådan et, du skal bruge, når du vil spille på gameconsol. Det tilslutter du via et HDMI kabel. Hvis du står og mangler et, finder du en masse her.

Udover gamekonsol er det en god idé at kunne tilslutte computer via HDMI kabel. Hvis du har venner på besøg, og de vil vise dig noget fra deres computer, kan du hurtigt se det på den måde, fremfor I behøver at kigge på deres lille computerskærm.

 

Få en moderne lås til hoveddøren

De fleste af os render altid rundt med vores mobil, og vi glemmer oftere nøgler, end vi glemmer vores mobil. Hvorfor er det egentlig, at man stadigvæk skal have nøgler med rundt i den tid, som vi i dag lever i?

Svaret er, at det behøver du faktisk heller ikke. Du kan erstatte din gammeldags lås med en moderne lås, som du styrer fra din mobil.

Hvis du har din mobil i lommen, behøver du ikke gøre andet end at gå op til døren, og så får du lov at komme ind.

 

Ja, fremtiden er her allerede, så hvorfor ikke komme i gang med at benytte de mange muligheder, som den giver?