Uncategorized

Kom godt i gang med din hjemmeside?

Flere og flere danskere har efterhånden fået øjnene op for hvor mange muligheder, der er med internettet i dag. Hermed menes der ikke kun muligheder for at tjene penge, men lige så meget de mange muligheder der er for at udvikle sig som person. Hvis man har noget at dele med verden, er der ikke længere end at åbne Facebook og skrive det.

Det er dog ikke nødvendigvis den helt rette målgruppe, man når ud til på den måde. Bare man er voldsomt interesseret i sport, betyder det ikke at ens venner og familie er interesseret i hvem Bayern München nu har købt, eller hvad Ronaldo laver i sin fritid. Det samme gælder hvis man er filmelsker. Det er ikke alle der er interesserede i hvad du tænker om Rogue One.

Det er her at man kan komme langt med at lave sin egen hjemmeside eller blog.

Få en god start med det rigtige domæne

Før du kaster sig ud i det, bør du spørge dig selv: Hvad er det jeg vil med min side?

Du bør planlægge hvilket indhold, du vil have og hvem din målgruppe kunne være. Derefter skal du vælge et navn. Navnet bør også afspejle hvem du er eller hvad din blog/hjemmeside handler om. Der er mange gode muligheder for at lege med ordene. Det er blot vigtigt at du sørger for at navnet er nemt at huske, og man nemt at skrive. Hvis det minder for meget om andre sider, risikerer du bare at miste besøgende. Det kan også have modsatte effekt, at man modtager flere besøgende, fra andre sider.

Hvis du vil have besøgende, skal du opdatere regelmæssigt

Lad os gå ud fra at du har valgt at lave en blog. Det er den mest populære form for hjemmeside i dag, da alle og enhver kan lave en med et værktøj som WordPress. WordPress gør alle i stand til at lave professionelle hjemmesider, der ligner noget man har betalt mange tusinde for. Det er bare gratis og ufatteligt nemt at gå til.

Du får sat din blog op og skrevet det første indlæg. Nu kan du så ikke bare hvile på laurbærrene, for hvis du gerne vil have at folk vender tilbage og måske endda deler dit indhold, så skal du blive ved med at lave nyt.

Nyt og friskt indhold, der er relevant for din niche er alfa og omega, hvis du vil have succes. Men på den anden side er det måske ikke så meget det der er vigtigt for dig. En blog kan lige så vel fungerer som dagbog, hvor man simpelthen lufter sin egne tanker, om der så er nogen der læser dem eller ej.

Uanset hvad er det utroligt nemt at lave hjemmesider i dag, så det er bare med at komme i gang.

God fornøjelse.