Nyheder Økonomi

Undgå at dine gaver bliver byttet

Hvert år bliver det givet en række gaver til jul, fødselsdage osv, som aldrig bliver brugt, og det sker, at folk ikke engang får byttet disse gaver. Det er et ressourcespild , som vi kan undgå, hvis vi giver flere gaver, som folk ønsker sig. Her er gavekort en af de bedst metoder, da folk selv kan vælge sin gave.

Hvorfor giver vi gaver?

Vi giver gaver for at vise, at vi sætter pris på hinanden. Så når man bliver inviteret til en fødselsdag, tager vi altid en gave med for at vise den anden person, at vi kan lide dem.

Det er også grunden til, at man ikke bare kan sige, at vi skal stoppe med at give gaver til hinanden, for der er ikke noget galt med at give gaver.

Men vi skal undgå at give gaver til personer, når vi ikke ved, hvad de gerne vil have, og det er her, at gavekort kommer ind i billedet.

 

Er det kedeligt at give gavekort?

Nej, for det handler om, at du giver din familie, venner, ansatte mulighed for at købe de ting, som de gerne vil have.

Det er langt værre at give dem ting, som de får dårlig samvittighed over, at de ikke bruger. Vi kender alle sammen til joken om, at man finder en masse ting frem, som svigermor har givet en, når hun kommer på besøg. Ofte ved vi ikke engang, om hun vil have, at vi skal bruge disse ting, eller om hun hellere vil have, at vi fik ting, som vi gerne vil have.

Derfor kan alle svigermødre i stedet give et gavekort, så de er sikker på, at deres gave bliver brugt.

Hvis du mener, at gavekort er kedelige, så skal du ikke gøre andet end at klikke her. Her kan du se, at gavekort kan være ufattelig mange ting.

 

Gavekort sparer os for tid og penge

Man tror ofte kun, at det er gavegiver, som sparer tid ved at give et gavekort, men ofte er det begge parter, som sparer tid. Der er ikke noget værre end at få en gave, som man ikke kan bruge, for så har man pludselig fået et job, da man skal finde ud af, hvor man kan bytte den.

Med et gavekort skal man også ud at bruge det, men ofte kan det gøres fra internettet, da alle butikker også har en hjemmeside, som man kan shoppe på.

Når det er sagt, så har de færreste noget mod at komme ud og købe en gave til sig selv, det er mest af alt byttekøen, som man gerne vil undgå.

På den måde kan gavegiver også købe et gavekort til en butik, som ligger i nærheden af personen, der skal have gaven.