Bolig

Køb massagestole med stor besparelse

massagestole

Hvis du overvejer at anskaffe dig en massagestol, kan det anbefales at se dig godt for i forbindelse med dit køb. Mange massagestole bruges i showrooms, hvor kunder kan komme ind i en fysisk butik for at afprøve stolen, og før eller senere sælges disse stole videre. Samtidigt bruges massagestole også i photoshoots, hvor de bruges kortvarigt – disse sælges ikke blot videre til original pris men med et fornuftigt afslag i prisen. Afslutningsvis er der de massagestole, som returneres fra kunden. Hvis disse er næsten som ny, sælges de videre med prisafslag.

Det der er vigtigt at notere sig her er, at der ikke forekommer en reduktion i kvalitet eller brugbarhed af massagestolen. Hvis der forekommer en sådan, så sælges stolen simpelthen ikke videre. Der er derfor mange penge at spare, hvis man kan acceptere, at andre mennesker har siddet i stolen i forvejen – og med de besparelser, der her er tale om, så vil det være anbefalelsesværdigt.

massagestole

Stort udvalg sikrer noget til enhver smag

Der er heldigvis lidt at vælge i mellem i blandt massagestole, så der er noget til enhver smag og prisniveau. Care Classic massagestolen er for eksempel den mindst økonomisk belastende model, som er meget populær. Den passer prismæssigt ind i ens eget hjem og sikrer med de 6 automatiske programmer mange forskellige typer massage. Man kan ligge vandret og lade de 4 massageruller følge ens rygkontur, mens man lader sig massere. Denne stol tilbyder massage både i ryg, sæde og ben.

Afbetaling uden renter og gebyrer

Da indkøb af massagestol til eget hjem kan være en økonomisk belastning, tilbydes der heldigvis hos Activewellness afbetalingsordninger, hvor man over bestemte månedsperioder kan afbetale sit køb ved et fast månedligt beløb. Her er ikke nogle renter eller gebyrer oveni, således at ordningen blot fungerer som en hjælp til afbetaling og ikke et snedigt trick til at liste et større endeligt beløb ud af lommen på kunden. Man kan altså i ro og mag tage sin massagestol i brug, mens man betaler den tilbage.