Uncategorized

Strikket Poncho har taget markedet med storm

Der kommer rigtig mange nye strikkede modeller på markedet og hjemmestrik er fortsat i fremgang og noget af det mest populære tøj at gå i.

Særligt en Poncho, der er blevet nærmest et ikon i moderigtig stil, strikkes og sælges der mangle af.

Filato.dk (LINK: www.filato.dk) har med deres egen designer og medejer Stine Øster, fået godt fat i netop denne del af markedet. Deres sidste poncho design – Putte Ponchoen, som den hedder, har skabt stor interesse for både strikkekits, hvor kunderne køber garnet til færdig strik af de skønne modeller.

Putte Ponchoen til børn

Oprindeligt var Putte Ponchoen tiltænkt børn i alderen 2-8 år, men det viste sig hurtigt at der var ønske om netop denne model helt op til den modebevidste voksne.
Først kom Putte Ponchoen i 2-.8 år og blev hurtigt udvidet til at kunne strikkes op til 12-14 år.

Nu starter Filato snart salg af færdig strikkede modeller. Ikke blot denne Poncho, men også andre af deres populære modeller. Interessen for netop denne poncho har gjort det muligt at starte en mindre produktion.

Hvis du vil strikke Putte Ponchoen, kan den bestilles her – Du vælger selv din farve.

Hvis du vil købe den skal du en tur forbi butikken i Præstø, hvor produktionen forventes at starte i de kommende uger/måneder.

putteponcho-1-close

Putte Poncho til Voksne.

Efter utallige mail og telefon henvendelser, samt en storm på Facebook er Putte Ponchoen til Voksne blevet en realitet. At Strikke til børn er en ting, men at få strikket samme model op og få den til at passe til en voksen krop er ikke altid lige til. Derfor gik der lige nogle uger, før det kunne lade sig gøre.

Putte Poncho til voksne kan bestilles her, som strikkekits.

Ønsker du denne som færdig strik skal du kontakte Filato butikken i Præstø

putte-voksen-web