Bolig

Invester i dit hus: få ståltag

Du kan investere i dit hus på mange forskellige måder; du kan blandt andet etablere en overetage, lave et nyt badeværelse, bygge en udestue eller pudse facaden. Alle fire dele er tidskrævende, og hvis du vil vælge de rette materialer, kan det blive en dyr omgang. Men der er alligevel én investering, du kan gøre i huset, som hverken er krævende for pengepungen eller din tid — du kan investere i et nyt tag.

Invester i billig kvalitet

”Billig” og ”kvalitet” er to ord, der sjældent findes i samme sætning, men når det kommer til ståltage, kan det snildt lade sig gøre. Et ståltag er ofte billigere end andre tagtyper, fordi det er nemt og hurtigt at montere. På trods af prisen, som gerne koster halvdelen af andre tagtyper, er ståltage i høj kvalitet. Stål er et let men stærkt materiale, som kan holde i mange år. Tagtypen adskiller sig fra andre tage på flere punkter:

  • Ståltage findes i mange forskellige profiler og farver
  • Ståltage kan lægges ovenpå eksisterende tage
  • Ståltage kan monteres på tag med lav hældning

Et bud på et kvalitetstag

Når du vil investere i et ståltag, er der flere forskellige modeller at vælge mellem. En af disse er Decra. Decra producerer ståltage af høj kvalitet i Danmark, og ved valg af et Decra ståltag får du helt op til 30 års produktgaranti. Derfor er du garanteret et kvalitetstag, der kan holde i mange år. Udover at et nyt tag kan ændre husets udseende og sikre huset en lang fremtid, kan en investering i et Decra ståltag kan også højne salgsprisen på din bolig. Hvis du skifter taget, bliver boligens værdi øget med op til 100% af udgiften. Ønsker du at sælge din bolig, kan du derfor tjene mere på salget, hvis du først investerer i boligen. Er du interesseret i et billigt kvalitetstag, så klik her og læs mere.