Erhverv

Hold styr på dine medarbejders flex- og afspadsering i din virksomhed

Mange virksomheder i dag sætter en stor ære i at kunne tilbyde deres medarbejdere frihed under ansvar. Denne tankegang bygger på en tillid til medarbejderne og en filosofi om at medarbejdere, der både kan og må tænke selv, er mere produktive og effektive. At medarbejderne samtidig har mulighed for selv at tage del i planlægningen af deres arbejdstid, er ligeledes med til at skabe motiverede og glade medarbejdere. Derfor efterlyser mange virksomhedsejere ligeledes effektive og optimale løsninger til at holde styr på medarbejdernes flex- og afspadsering.

Fordele ved tidsregistrering

En mulig løsning på virksomhedernes problematik med at holde styr på medarbejdernes arbejdstid kan være ved tidsregistrering. Med tidsregistrering har du som virksomhedsejer mulighed for at holde styr på medarbejdernes komme- og gå tider, afspadsering og fravær. Derudover er der en lang række andre fordele, som er listet op herunder:

  • Optimalt overblik over lønadministration med udgangspunkt i timeregistrering
  • Dag-til-dag opdatering af flex- og afspadseringsregnskab
  • Overtidsberegning, med mulighed for tilpasning gennem lokalaftaler og overenskomster
  • Overblik over fravær og sygdom
  • Overblik over feriefridage og planlagt ferie 

Derudover tilbyder tidsregistreringssystemet at lave statistikker over arbejdsbyrde, ajourføring over arbejdsregnskab og automatisk lønberegning som overføres direkte til eget lønsystem.

Skab overblik over komme- og gå tider

Ved at give medarbejderne ansvar og frihed til selv at kontrollere deres komme- og gåtider viser du dem en enorm tillid. Samtidig sparer det dig, som virksomhedsejer, en masse unødig tid på manuelt indtastningsarbejde. Samtidig kan den effektive komme- og gå registrering benyttes fra langt de fleste enheder, og er en fleksibel løsning til enhver virksomhed. Medarbejderen kan altså registrere sine mødetider såvel som fravær og sygdom via SMS’er, mail eller computer. Derudover er der også mulighed for at vælge registrering gennem fingertryks aflæsning, unikke stregkoder, RFid-læser eller ved indtastning af en kode.