Uncategorized

Hjælpeorganisationer der går ind for grøn energi

Det er ikke en ny ting, at firmaer gerne vil støtte gode formål – men det er ikke tit, at man ser et elselskab, som slår sig op på at sikre velfærd til andre. Men det sker – og Dyrenes energi er en af de elselskaber, som gerne vil give mere og gøre mere end bare at sikre strøm til danskerne. 

Dyrenes energi har valgt en hjælpeorganisation, som står inde for de samme værdier, som dem selv. De ville gerne være et anderledes elselskab, som kunne hjælpe danskerne i en retning af bæredygtig strøm og samtidig støtte et godt formål. For dem blev det Dyrenes beskyttelse – og der af også navnet Dyrenes energi. 

Hjælpeorganisation med hjertet på rette sted

Dyrenes energi og dig er med til at hjælpe dyr i Dyrenes beskyttelse i gennem din elregning. Det er nemt og simpelt, for du bibeholder alt det, du har i dag. Du støtter bare mere og giver mere til jorden, end du tager. 

Organisationer har behov for at stå sammen, så de kan gøre mere. Det har det i hvert fald gjort for både Dyrenes energi og Dyrenes beskyttelse, der ikke bare har gjort strømforbruget grønnere, men som også har gjort dyrene gladere. Og du kan blive den næste i rækken, som skifter det miljøskadelige energi ud med en bæredygtig en af slagsen. 

Dyrenes energi er et elselskab, der opgraderer det ellers kedelige elselskab og gør det attraktivt at være el forbruger i dagens moderne verden.