Erhverv

Find den rette holdning med en ny kontorstol

Hvis du som mange andre døjer med smerter i ryg og lænd efter en lang dag på kontoret, så er det formentlig din kontorstol, der er årsagen. En forkert kontorstol kan betyde en usund holdning i ryggen, og kan give store smerter i nakken og hele ryggen. Sidder du forkert i længere perioder ad gangen hver dag, så kan det på sigt lede til smertefulde rygproblemer, som eksempelvis hold i ryggen. Det er derfor vigtigt, at du investerer i den helt rigtige kontorstol til dig og din ryg.

 

Siddekomfort i top hver dag

Der er flere ting, som du skal overveje, inden du investerer i en ny stol til kontoret. Herunder gives tre områder, som du bør være opmærksom på, når du køber en ny kontorstol:

  1. Polstringen:Foretrækker du en blød eller en hårdere polstring i sæde og ryg?
  2. Støtte i ryggen: Hvor meget støtte føler du nødvendigt i ryg og lænd?
  3. Højden: Hvor meget skal stolen kunne justeres i højden?

Det er vigtigt, at du læser de specifikationer, som hver kontorstol kan tilbyde dig, inden du bestiller din nye stol hjem. Derved sikrer du, at du får en kontorstol, der passer til netop dig.

 

En stol til dine behov

Der findes mange forskellige typer kontorstole på markedet, som hver især tilbyder særligt fokus på design og siddekomfort. Døjer du med kraftige rygproblemer, så er en ortopædisk kontorstol oplagt for dig. En ortopædisk kontorstol kan skåne rygmuskulaturen, hvilket sikrer dig en optimal siddeposition. Denne stol støtter både ryg, nakke og haleben. Du kan også vælge en ergonomisk kontorstol, med mulighed for mange basisindstillinger som højdejustering, vippefunktion samt præcis indstilling af vægtmodstand. Denne type kontorstol tilbyder rimelig tykkelse i polstring af sæde og ryglæn. Begge kontorstole tilbyder et lækkert design i høj kvalitet. Find kontorstole her efter netop dit behov.