Uncategorized

Fælles aktiviteter for dig og dine venner

Vil du gerne ryste dine venner mere sammen, eller er det bare længe siden, at I har lavet noget sammen? Fælles oplevelser for dig og dine venner er virkelig nogle af de fedeste minder, da det ofte er her, der bliver grint aller mest og slappet maks af. Dog kan det være svært altid lige at finde på, hvad man dog kan lave. Her kommer nogle forskellige idéer, så dig og dine venner kan få nogle fede oplevelser og minder sammen. 

Bowlingaften 

Noget af det, som virkelig er fedt at lave med sine venner, er ting, som involverer en form for konkurrence. Det kan for alvor skubbe gang i stemningen. Noget af det, som bl.a. indeholder et konkurrenceelement og som ovenikøbet er rigtig sjovt, er bowling. Arranger en bowlingaften for dine venner, hvor I bowler, nyder en kold øl og måske tager ud og spiser bagefter. Det er noget, som de fleste kan lide. I kunne også sætte en straf på højkant, så folk går ekstra meget op i det. Det kunne f.eks. være, at taberen skal give øl til hele selskabet. 

Whiskysmagning 

Hvis du vil arrangere noget lidt anderledes og stå for alting selv, så køb ind til at afholde din egen whiskysmagning. Det ville være enormt lækkert, hvis du købte nogle forskellige whiskyer hjem og inviterede dine venner forbi. Hvis ikke du selv ved sindssygt meget om den slags, så spørg forhandleren til råds. Gå eventuelt efter nogle, som smager meget forskelligt. Dine venner vil helt sikkert synes, at det er spændende, hvis også du fortæller en smule om hver flaske. Ikke en hel masse, så det bliver kedeligt, men bare kort. En idé er også at lave et skema til alle, hvor I kan give hver whisky stjernerfra 1-6 og til sidst finde alles samlede vinder. Til sådan et arrangement, bliver det også kun sjovere jo længere aftenen skrider frem og jo flere whiskyer, der er blevet smagt på. Det kunne også hurtigt blive gjort til en tradition, så I smagte på noget nyt hver gang hos en ny person. 

En aften med lækker middag

Er du typen, som holder af at stå i et køkken og lave mad, vil du passende kunne bikse en lækker middag sammen for dine venner. Eftersom sommeren står for døren, kunne menuen f.eks. tilberedes på grillen. Middagen kunne bl.a. bestå af grillede grøntsager og kammuslinger til forret, grillet pulled pork med salat til hovedret og en frugtsalat til dessert. Det behøver ikke være noget vildt og voldsomt, for egentlig drejer det sig mere om at få skabt en hyggelig stemning. Køb nogle lækre drikkevarer og sørg for nogle sjove selskabslege- eller spil. Der findes rigtig mange spil, som er specielt beregnet til at teste hvor godt menneskene i en lille forsamling kender hinanden, eller få dem til at lære hinanden bedre at kende. Det er tit nogle spil, som skaber en god snak, nogle debatter og et godt grin.