Erhverv Ledelse

Få mest ud af din virksomhed – få fat i de rette medarbejdere

Når man som virksomhedsejer skal hverve de rette medarbejdere til staben, handler det ikke udelukkende om kompetencer og kvalifikationer. At finde den rette kandidat til stillingen handler i ligeså høj grad om at finde det rette match, at sikre, at der er kemi, og at medarbejderen passer til det arbejdsmiljø og den arbejdskultur, der er i virksomheden. Med den rette screening af potentielle medarbejdere kan du på forhånd få indsigt i personlighed, adfærd og faglige kompetencer, inden du træffer beslutningen om, hvilken kandidat du vil tilbyde ansættelse.

Rekruttering i København

Bnri.dk kan du læse mere om rekruttering i København og få råd og vejledning til at hverve de helt rette kandidater til netop din virksomhed. Som leder i en virksomhed står man med et enormt ansvar, når beslutningen kommer til at skulle ansætte nye medarbejdere, og udvælgelsesprocessen kan være krævende – for hvad skal man lægge vægt på hos de kommende medarbejdere, og hvordan screener man for det, man søger efter?

Screeningen af kandidater til stillingen foregår gennem blandt andet interviews med fokus på ønsker til arbejdsstil og ansvar, forventninger til stillingen samt indhentning af referencer fra tidligere arbejdsgivere og anvendelsen af personlighedstest. Et væsentligt aspekt i screeningen og vurderingen af kandidater består i at lave en klar forventningsafstemning.

Få specialister med på råd

Du kan få hjælp til at lave velsigende og udførlige kandidatvurderinger, uanset om det er til screening af medarbejdere til produktion og serviceniveau, eller om det drejer sig om kandidater til en lederstilling i virksomhedens top. Når du vælger at tage specialister med på råd i beslutningsprocessen, mindsker du risikoen for fejlrekruttering og får samtidig vejledning til at optimere sammensætningen af din medarbejderstab, både i hele virksomheden og i specifikke teams. På den måde kan du sikre både performance, effektivitet samt at kulturen på arbejdspladsen bevares eller forbedres.