Nyheder

Derfor er Mallorca et besøg værd

I det spanske øhav befinder øen Mallorca sig som et lille paradis midt i det store hav. Øen har masser at byde på for turister, hvilket nok er forklaringen på, at Mallorca er så populær en feriedestination for mennesker fra hele Europa. Dog bør man være forberedt på at dele øen med andre turister i højsæsonen.

Nyd livet på hvide sandstrande

Kilometervis af hvide sandstrande og azurblåt havvand så langt øjet rækker. Vi kommer ikke uden om det – de paradislignende sandstrande er det, der hovedsageligt lokker folk til øen. Der er flere forskellige strande at vælge i mellem. Blandt de mest populære strande kan nævnes Playa Alcudia, som bestemt er et besøg værd. Det er dog en meget besøgt strand, så man skal forvente at dele den med andre turister. Ønsker man at besøge en strand, der ikke er overbefolket, kan stranden Cala Sant Vicenc nævnes. Stranden er omgivet af smukke sten og fremstår på mange måder som et naturfænomen.

Gamle bygninger og masser af historie

Udover de smukke strande, byder Mallorca også på gamle bygninger med fantastiske historier. I Palma de Mallorca kan man blandt andet opleve den storslåede katedral Catedral de Mallorca, som stod færdig i år 1601. Derudover byder Mallorca også på et væld af autentiske restauranter, hvor man som gæst bliver budt velkommen af ren og skær spansk charme. Her kan man smage alle de lækre retter fra det spanske køkken og skabe skønne minder i aftensolens lune skær.

 

Mallorca har det hele – næsten

På øen er man næsten garanteret en ferie i lækkert vejr, kulinariske oplevelser og masser af badeture i det uimodståelige blå vand. Dog bør man være forberedt på ,at der på øen er mange turister i højsæsonen, som går cirka fra maj til juli. Hvis man har det fint med dette, er der intet i vejen for at besøge øen og opleve dens fantastiske kultur og strande. Ønsker man en mere autentisk oplevelse og et indblik i livet på øen, så kan det anbefales at besøge øen uden for højsæsonen, altså i december eller januar.