Bolig

Den luksuriøse stil i hjemmet

Alt efter hvilken stil du søger til boligen, er den luksuriøse af slagsen manges foretrukne. Den er enkel og fyldt med charme. Lad ikke forventningerne og priserne stige dig til hovedet. Det er mere simpelt, end man skulle tro.

Lampen giver et godt førstehåndsindtryk

Uanset om du søger det mere luksuriøse for at kunne fremvise, eller for egen fornøjelse så har lampen stor signalværdi. Lamper såsom PH 5 har en luksuriøs velovervejet udstråling, der med det samme er uundgåelig ved første øjekast. Den sætter en høj barre, og samtidig tjener den et nødvendigt formål. Der er selvfølgelig mange andre muligheder, og du burde vælge det, der afspejler din stil bedst.

Sørg for at holde det enkelt

Når der skal se luksuriøst ud, kan det være en god ide at forholde sig til de mest nødvendige ting. For det mest elegante udtryk, må der endelig ikke være fyldt op med masser af mindre detaljer. Hold dig til nogle få der kan skaffe opmærksomhed i det nøgne rum. De mindre ting skal enten med varsomhed have sig en plads i rummene, eller så skal de gemmes væk. Det er helt op til dig, og det kommer an på, hvad du foretrækker. Du kan eventuelt skifte ud en gang imellem, hvis der ikke er plads til det hele ad gangen.

Selv de mindste detaljer er vigtige

Hvis du vil gå all ind på stilen og det luksuriøse udtryk, skal selv de mindste detaljer være på plads. Det kan være fx være Vipp toiletbørste tilføre rummet noget glans. Den synes nok ikke vitterligt vigtig, men den har et udtryk, der ikke er til at tage fejl af. Derudover ligger den i en overkommelig prisklasse, og kan købes hos en del forhandlere.

Husk dit eget personlige præg

Dit personlige præg kan snildt komplimentere stilen på en helt unik måde. Find din egen fantastiske balance.