Nyheder

Brug forskelligt e-væske til at nedtrappe din nikotinafhængighed

Der er mange årsager til, at en e-cigaret er den bedste måde at stoppe med at ryge på. Det er også som følge af dette, at der er mange danskere, der har valgt netop dette rygestopmiddel. Der skal ikke herske tvivl om, at det også er noget, du bør tage det op til overvejelse, hvis du har i sinde at stoppe med at ryge.

Den primære årsag til, at du skal investere i en e-cigaret, hvis du har et ønske om, at stoppe med at ryge er, at du kan bruge e-væske til at trappe stille og roligt ned på din nikotinafhængighed. Du kan nemlig finde et væld af forskellige e-væsker på det danske marked, der alle har forskellig smag samt indhold af nikotin.

Sådan bruger du e-væske til at nedtrappe nikotinafhængighed

Der findes kun én rigtig måde at gøre det på. Du skal starte med at finde e-væske, der har et passende niveau af nikotin i forhold til den mængde af cigaretter, du ryger i øjeblikket. Det er vigtigt, at du rammer rigtigt, da det ellers kan være et hårdt skifte – ikke blot for din krop, men helt bestemt også psykisk set.

Når du har gjort dette, så er det også muligt for dig at trappe ned, når du tømt én flaske med e-væske. De kan fås med forskellige mængder, så du til sidst damper på en e-cigaret med en e-væske, der ikke har et indhold af nikotin. Herefter er det tilmed muligt for dig at løsrive dig fuldstændig fra din e-cigaret også.

Da du kan finde e-væske med forskelligt indhold af nikotin hos de fleste forhandlere, så bør du også kunne finde både en smagsvariant og et nikotinniveau, der er passende for dit vedkommende. Det er dog vigtigt, at du sørger for at vælge med omhu, så du rammer plet første gang.