Erhverv

Beskyt dine medarbejdere på arbejdet

Mange bruger flere timer på deres arbejder hver dag, og det er ikke uset, at en del bliver belastet uanset om de arbejder på kontor, i børnehave eller på en klinik. Derfor kan det være vigtigt så vidt muligt at beskytte dig selv og dine medarbejdere samt mindske risikoen for overbelastning. Ved at mindske risikoen for overbelastning kan du muligvis også mindske risikoen for sygemeldinger i din virksomhed, og derfor kommer der her nogle råd til, hvordan du kan gøre dette.

Den rigtige støtte

Mange sidder ned når de er på arbejde, og det kan være hårdt for nakke, ben og ryg, at sidde på en stol hver dag. Med en ergonomisk kontorstol kan du og dine medarbejdere få den rigtige støtte til jeres kroppe. En ergonomisk kontorstol kan nemlig muligvis give den nødvendige støtte til ryg og kropsholdning, samtidig med den muligvis kan give en god mobilitetsfrihed. En ergonomisk kontorstol kan være nødvendig til medarbejdere med rygproblemer, og som sidder ned i mange af deres arbejdstimer.

Fleksible højder

Det kan også være trættende og hårdt at sidde ned i mange timer på arbejdet, og måske kan et ergonomisk hæve sænkebord være essentielt til din virksomhed. Med ergonomiske hævesænkeborde kan man sikre bedre arbejdsstillinger for dine medarbejdere, da de kan hæve eller sænke bordet, så det passer til dem uanset om de sidder ned eller vælger at stå op og arbejde for at strække benene.

Udnyt pauserne

For både dig og dine medarbejdere er det vigtigt at holde gode pauser og udnytte dem rigtigt. Motiver dine medarbejdere til at bevæge sig lidt, hvis de har siddet meget ned eller omvendt, hvis de har gået meget rundt. Det kan også være en god idé at sørge for tilgængelig mad og drikke, eller have et køleskab, hvor medarbejderne dagligt selv kan holde deres mad og drikke frisk.