Erhverv

Automatisér de interne processer og frigør ressourcer

Med Navision fra Microsoft Dynamics kan du både sikre bedre kunderelationer og en mere effektiv virksomhed. Se her, hvordan du effektiviserer din arbejdsplads og frigør ressourcer.

Mange virksomheder bruger unødvendigt meget tid på interne processer, som lige så godt kunne være automatiserede. Det blokerer for ressourcer, der kunne bruges bedre og mere effektivt andre steder.

Med Navision fra Microsoft Dynamics har du mulighed for at automatisere interne processer, så din virksomhed bliver mere effektiv, samtidig med at de menneskelige ressourcer kan bruges andre steder.

Derfor bør du skifte til Navision

Hvis du har en webshop eller en anden forretning, der har brug for at udsende fakturaer, kan det være en god idé at få dette automatiseret, således det ikke skal gøres manuelt. Det er fint at gøre i starten, men efterhånden som din forretning ekspanderer, vil det være en god idé at automatisere disse processer, så de menneskelige ressourcer kan bruges andre steder.

Dette kaldes for et ERP-system, der står for Entreprise Ressource Planning; en fællebetegnelse for de forskellige administrationssystemer, der er i en forretning. Det kan være alt fra salg, kunderelationer, indkøb og behandling af ordrer på en webshop. Det betyder i praksis, at du kan automatisere hele processen, når en kunde eksempelvis bestiller en vare på din webshop; der bliver automatisk sendt en faktura ud, lagerstatus opdateres automatisk, og hvis der er ved at være tomt på lageret, bliver der også automatisk bestilt nye varer hjem.

Du kan samle alle programmer i samme system

Noget andet, der også er smart ved Navision, er, at du kan samle alle dine forretningsapplikationer i ét enkelt system. Det drejer sig både om salg, økonomistyring, salg, indkøb, produktion, lager og projektstyring. Alle dine dokumenter, der vedrører disse applikationer, bliver samlet i et system, så du har en bedre brugeroplevelse og får større kontrol over de forskellige processer.

På den måde har du altså mulighed for at frigøre menneskelige ressourcer, som du kan bruge mere effektivt andre steder.