Uncategorized

Adidas powerlift 3 – Alsidig vægtløftersko

Denne vægtløfter sko er designet til, at være god inden for alle former af vægtløftning. Med denne sko er du sikker på, at du får en stabil platform, som altid vil sørger for de bedst mulige løft. Skoen sidder utroligt godt på foden, og lukkes med både snørebånd og velcro for at sikre den bedste lukning.

Denne nye model kommer med flere farve kombinationer end Adidas Powerlift 2.0 kom i – Der er derfor masser af muligheder for, at finde frem til en sko der passer lige netop til dit outfit. For nogle mennesker er outfittet helt lige meget, men hos andre så er det utroligt vigtigt at skoen matcher resten af ens outfit.

Overdelen af skoen er lavet af letvægts syntetisk læder, hvilket er utrolig let at rengøre. Det syntetiske læder er også med til, at gøre skoen utrolig åndbar, og komfortabel at have på. Skoen tilpasser sig let til foden med overdelen i syntetisk læder.

Midterdelen af skoen er lavet af forskellige materialer i utrolig høj kvalitet – De er med til at sikre den optimale stabilitet under tunge løft.

Skoen kommer med det klassiske vægtløfter design med en høj hæl, som er med til at give en større vandring i knæene under fx squats. Det gør at man får meget mere ud af træningen, end hvis man gennemfører øvelserne på flad fod.

Vægtløftersko til crossfit

Vi kommer nok ikke udenom – Men vægtløftersko og især Adidas powerlift 3 er blevet en utrolig stor del af crossfit verdenen. Det er fuldt forståeligt, da mange af øvelserne i crossfit er vægtløftningen, og man derfor får meget mere ud af træningen med et par ordentligt vægtløftersko. Der er dog en del løb i crossfit, men det er ikke noget, som burde være umuligt at gøre i vægtløftersko som fx Adidas powerlift 3.

Fordelene ved Adidas powerlift 3 opvejer helt klart ulemperne ved brug til crossfit. Der er utrolig mange olympiske løft i crossfit, hvor et par vægtløftersko vil hjælpe dig med at få en bedre positur. Det er primært den forhøjet hæl, som er med til at give det. Det giver en større knævandring, som er med til at give dig meget mere udbytte af dine squats under træning.

Find den rigtige vægtløftningssko

At finde den rigtige vægtløftersko kan være en besværlig opgave, hvis det er første gang man skal gøre det. Yderligere så er der mange af skoene som kun er lavet i mande størrelser, og derfor kan det som kvinde være svært at finde ud af, hvilken størrelse du skal havet. Normalt anbefaler man et par størrelser mindre end, hvad du normalt bruger. På den måde er du sikker på at du nok skal få en god pasform.

Det optimale vil helt klart være, hvis du får mulighed for at prøve fx et par Adidas powerlift 3 inden, at du selv går ud og køber et par. Det kan prøves i forskellige sportsbutikker, også kan du altid sidde derhjemme og tænke mere over, om det skulle være dem eller nogle andre du skal have.