Økonomi

Top 5 over kviklån i Danmark

Der er et utal af låneudbydere på det danske lånemarked, og især inden for kviklån vrimler det med udbydere, der står klar til at låne dig penge. Det kan virkelig være en jungle at finde rundt mellem de mange låneudbydere – selv for den bedste lånehaj kan det være svært at gennemskue, hvilke lån der er de bedste. Hvis du skal optage et kviklån, kan du læse med her for at få et overblik over de 5 bedste kviklån i Danmark.

Bank Norwegian

Øverst på listen over de bedste kviklån i Danmark finder du kviklån fra Bank Norwegian. Bank Norwegian har en samlet score på Trustpilot på 9,8 ud af 10 – altså har Bank Norwegian en hær af tilfredse kunder i ryggen.

Bank Norwegians kviklån adskiller sig især fra de andre lån, idet lånet har den laveste rente på markedet – med forbehold. Idet der er så stor konkurrence på markedet, konkurrerer låneudbyderne konstant om at være bedst. Undersøg derfor altid renteniveauet på forskellige lån, fordi dette hurtigt kan ændre sig.

Hos Bank Norwegian har du mulighed for at låne op til 400.000 kr., og lånets løbetid kan være på op til 180 måneder, hvilket betyder, at kviklånet fra Bank Norwegian er meget alsidigt.

Modus Finans

På andenpladsen over bedste kviklån i Danmark finder du kviklånet fra Modus Finans. Modus Finans er en meget populær låneudbyder, der har opnået en flot score på Trustpilot – 9,6 ud af 10.

Modus Finans skiller sig ud, fordi de tilbyder to afdragsfrie måneder hvert år. Du kan altså selv vælge to måneder, hvor du ikke skal betale afdrag på lånet, hvilket kan give dig luft i din økonomi.

Fokuslån

Fokuslån er tredje navn på listen over bedste kviklån i Danmark. Fokuslån har ligesom de andre låneudbydere fået flotte anmeldelser fra tilfredse kunder på Trustpilot – 9,3 ud af 10.

Fokuslån skiller sig ud fra de andre låneudbydere med en særlig service; hos Fokuslån kan du nemlig optage et kviklån med 90 dages rente- og afdragsfrihed. Dette er en god service, som kan hjælpe dig til at skabe luft i din økonomi.

Vivus.dk

Vivus.dk tilbyder det fjerde bedste kviklån i Danmark. Vivus.dk er en populær låneudbyder, der har fået en samlet score på 9,4 ud af 10 på Trustpilot.

Vivus.dk tilbyder en særlig service til dig, der ikke før har optaget kviklån via Vivus.dk. Hvis du er en ny kunde, kan du nemlig optage et gratis kviklån. Det vil sige, at du kan låne 4.000 kr. og betale 4.000 kr. tilbage. Du skal dog være opmærksom på, at løbetiden er kort, og lånet skal betales tilbage af én gang.

Nordiclån

På femtepladsen finder du Nordiclån, som har lånt penge til et væld af glade låntagere – Nordiclån har fået en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot.

Med et kviklån fra Nordiclån får du et lån med en lav rente og en fast månedlig ydelse. Du får altså et enkelt kviklån. Nordiclån tilbyder lynhurtig udbetaling på dit lån, og du har altså pengene til din disposition ganske kort tid efter, du har underskrevet låneaftalen.