Bolig

Stingray – Prisvindende gyngestol fra Fredericia Furniture

stingray gyngestol

Der findes rigtig mange spændende gyngestole på det danske marked, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der ikke er mange af dem, der kan konkurrere med Stingray. Det er én af de mest populære, danske møbler fra nyere tid, da den blev designet af Thomas Pedersen tilbage i 2002. Det er dog ikke kun danskerne, der synes, at den smukke Stingray gyngestol er attraktiv, for der er stor efterspørgsel på gyngestolen hele verden over, hvilket blandt andet skyldes, at den har modtaget op til flere imponerende designpriser – både her i landet og i udlandet.

stingray gyngestol
Her ses en grå udgave af den populære og præsentable gyngestol fra Fredericia Furniture.

Vinder af Den Danske Designpris i 2008

Som sagt, så kan Thomas Pedersen (designeren bag) og Fredericia Furniture (producenten) bryste sig af, at stolen har vundet en lang række forskellige designpriser, hvilket blandt andet inkluderer Den Danske Designpris, der er én af de mest prestigefyldte designpriser, der uddeles her i landet. Stingray-gyngestolen vandt denne pris tilbage i 2008, hvilket naturligvis har boostet stolens popularitet blandt de danske forbrugere – og særligt de danskere, der er vilde med dansk design og ønsker at prøve kræfter med en unik og anderledes gyngestol som den populære og anerkendte Stingray gyngestol bestemt må siges at være.

stingray gyngestol
Her er Stingray Gyngestolen i en hvid model. Som pynt til stolen er der lagt et lækkert lammeskind henover stolen.

Førsteplads ved Red Dot Award i 2008

Ikke nok med, at Stingray endte med at løbe med den prestigefyldte Den Danske Designpris tilbage i 2008, så slutter det faktisk ikke her. Samme år lykkedes det nemlig også for Thomas Pedersen og Fredericia Furniture at løbe med førstepladsen ved Red Dot Award, der faktisk er én af de absolut mest prestigefyldte priser hele verden over, når det kommer til møbeldesign. Derfor er det naturligvis også en pris, der har vist sig at være meget betydningsfuld for stolens succes og renommé – både her i Danmark, men bestemt også i den store verden.

Gyngestol med unik og anderledes design

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Stingray i høj grad har opnået sin store succes, fordi den skiller sig ud fra mængden, da der er tale om en meget unik og anderledes gyngestol, der med garanti vil kunne fungere som et friskt pust i enhver bolig, uanset hvordan den er indrettet i forvejen og hvad der ellers er af møbler i det lokale, hvor du vælger at placere din Stingray gyngestol. Hvis du ønsker at have noget anderledes til at bryde rutinen i hjemmet, så er en Stingray et rigtig godt bud. Vil du gerne vide mere om stolen? Så læs mere om Stingray gyngestolen på denne hjemmeside.