Bolig

Stil dig ikke tilfreds med en middelmådig seng

Vidste du, at vi i gennemsnit sover godt og vel en tredjedel af dit liv? Nu skal du ikke blive forskrækket og begynde at skære ned på din søvn, for du har i den grad brug for hvile. Men man kan godt begynde at tænke over, hvordan man behandler sin krop, når den lukker ned efter en lang og hård arbejdsdag. Derfor er det i din interesse at finde en komfortabel seng, som ikke blot tilfredsstiller dine søvnbehov, men som også er en fryd for øjnene, når det kommer til indretning. Følg med her.

Sådan opnår du en god nattesøvn

En god nattesøvn kommer ikke uden det rette udstyr. Det er også svært at børste tænder uden en tandbørste. Det er bare ikke særlig effektivt. Derfor er det nogle helt specifikke behov, som din krop har brug for, når du skal vælge en seng.

Fasthed og søvnkvalitet går hånd i hånd

Det handler ikke om at finde en så hård madras som muligt. Ellers ville vi bare skulle sove på en flad sten. Sørg i stedet for, at fastheden af madrassen passer til din vægt. Tommelfingerreglen er, at du skal have en medium fasthed, hvis du vejer under 75 kg.

Sørg for at dimensionerne er passende

Der er ikke noget, der kan ødelægge en god nats søvn end en alt for kort madras. Det skulle måske lige være larmende og festglade genboer. Du vågner ikke udhvilet, hvis du har ligget sammenkrøbet, så din seng skal passe til din størrelse.

Mærk efter angående materialevalg

Det er ikke svært at mærke efter, om en seng er af god kvalitet. Vi skifter alligevel kun seng en 3 – 4 gange i voksenlivet, så hvorfor ikke købe kvalitet?

Tag soveværelset til nye højder

Der er selvfølgelig ikke blot det praktiske, der skal betyder noget. Det skal det æstetiske også. Der findes senge i utallige former, farver og materialer, og det handler om at finde en, der står flot til dit soveværelse. Hvilket udtryk går du efter? Moderne og stilrent? Eller hjemligt og hyggeligt? Måske noget midt i mellem. Du skal se et stort udvalg af senge på denne side.