Bolig

Skab de bedste rammer for dine besøgende

Hvis du er virksomhedsejer, ved du, at kunderne er noget af det vigtigste; det er dem, der får forretningen til at køre rundt. Derfor er det også vigtigt, at du skaber de bedste rammer for dine kunder – men ikke kun for dine kunder. Hvis du ejer en virksomhed, får du garanteret mange besøgende forbi dine virksomhedslokaler: leverandører, samarbejdspartnere, kunder, potentielle kunder og så videre. Hvis du skaber nogle gode rammer for disse i virksomhedens lokaler, vil du måske opleve mere succes for din virksomhed. De bedste rammer kan du skabe på flere måder – men herunder får du nogle tips til, hvordan de bedste rammer blandt andet kan skabes, så dine besøgende får en god oplevelse hos dig og din virksomhed.

Komfortable møbler

At have de rigtige møbler i virksomhedslokalerne er vigtigt – både for dig, dine medarbejdere og dine besøgende. Hvis du vil fastholde dine besøgende, er det vigtigt, at de møbler, du placerer dem i, er komfortable. Hvis ikke møblerne er komfortable, vil dine besøgende ikke have lyst til at blive hængende. Der findes utrolig mange forskellige kontormøbler på markedet, og du kan derfor finde nogle møbler, der passer perfekt til dine lokaler. Du kan for eksempel finde ergonomiske kontormøbler og lækre og behagelige loungemøbler – hvilke møbler, du skal finde, afhænger af, hvor de skal stå. Det er en rigtig god ide at købe nogle lækre lounge- eller konferencemøbler til et mødelokale, mens ergonomiske kontormøbler er perfekte, hvis du oftest inviterer dine gæster med ind til en snak på kontoret. Hvilke møbler du kan finde, kan du læse meget mere om på ww.rumas.dk.

En GPS til dine besøgende

Hvis du har en stor virksomhed med store virksomhedslokaler, eller hvis din virksomhed er placeret i et kontorfællesskab, kan det være utrolig svært for dine besøgende at finde rundt – og finde vej til dine virksomhedslokaler. Derfor er det rigtig smart at investere i et GPS-system, som kan guide dine besøgende rundt i din virksomhed. Det betyder, at dine besøgende undgår pinlige situationer, som kan opstå, når man går forkert eller ikke kan finde rundt. Et indendørs GPS-system, såkaldt wayfinding, er virkelig en god ide, hvis dine besøgende ofte bevæger sig på egen hånd i virksomheden – og som en bonus kan systemet naturligvis også benyttes af dine medarbejdere og dig selv. Læs mere om wayfinding her, hvis du synes, det lyder interessant – og hvis du har lyst til at skabe bedre rammer for dine besøgende.

Lav den rette velkomst

Velkomsten er noget af det vigtigste, når det kommer til at skabe de bedste rammer for dine besøgende. Velkomsten er noget af det, dine besøgende vil huske, når de forlader din virksomhed. Velkomsten er også det første indtryk dine besøgende får af din virksomhed, og derfor er det altså vigtigt, at dine besøgende får en god velkomst. Hvordan velkomsten skal være, afhænger af, hvem dine besøgende er; der er eksempelvis forskel på, hvordan dine leverandører og kunder skal byds velkommen – det vigtigste er dog, at de føler sig velkomne og tilpasse.