Erhverv

Sådan skaber du mere plads på dit lager

De fleste virksomheder har brug for en eller anden form for lager. Hvis du har en virksomhed, hvor du sælger nogle fysiske produkter, har du brug for noget plads til at opbevare dem, før de bliver sendt ud til dine kunder. Hvis du oplever et stigende salg eller af anden grund har en svingende lagerbeholdning, kan det være, at du har brug for mere plads på dit lager. Her kan du få tips til, hvordan du kan få det.

Byg en mezzanin på dit lager

En mezzanin er en slags indskudt etage. Hvis du har et lagerlokale, er der garanteret noget plads, som ikke bliver udnyttet fuldt ud. Det kan f.eks. være noget plads oppe i højderne. Det er derfor, at en mezzanin er smart. En mezzanin er specielt god til plukreoler, hvor du har nogle af dine lidt mindre produkter.

Hvis du vælger at bygge en mezzanin, kan du få brug for et stillads eller nogle andre hjælpemidler. Det kan du leje hos f.eks. Brunsgaard a/s stillads og materieludlejning.

Giv dit lager helt ny indretning

Det er ikke altid sikkert, at du faktisk har brug for flere kvadratmeter på dit lager. Det kan sagtens være, at det kan hjælpe blot med en helt ny indretning. Du kan indrette dit lager på så mange forskellige måder og med så mange forskellige reoler, så hvis du prøver noget helt nyt, kan det sagtens være, at du kan få udnyttet pladsen bedre.

Udvid med en container nogle gange

Hvis din lagerbeholdning er meget svingende, kan du nøjes med at leje en container en gang imellem. Det kan f.eks. være, at du sælger meget mere i nogle bestemte sæsoner og derfor sagtens kan klare dig med en container i de perioder. Det er i hvert fald en billigere løsning end at skulle ud og finde et nyt lager.