Shopping

Sådan pynter du børneværelset med plakater

Af og til kan det være svært at holde børneværelset pænt, specielt når det roder. Indimellem har børneværelset også brug for at blive pyntet lidt op, så det også er rart at kigge på. Børnene vil helt sikkert også få glæde af plakater, så derfor får du her 3 gode råd til, hvordan du kan pynte børneværelset med plakater.

Giv dem et valg

Plakater kan bruges til børn i alle aldre, men når de bliver lidt større, har de en tendens til at ville gøre alt selv, og de vil også gerne være med til at tage beslutninger. Når der skal vælges plakater, kan børnene sagtens kigge med, og udpege plakater at de godt kan lide. Specielt store plakater kan være et kæmpe hit, men du kan også sagtens vælge nogle mindre ved siden af. Minida.dk har mange forskellige plakater, som vil falde i god smag. Børnene vil helt sikkert synes at det er sjovt at være med til at vælge, og så bliver de så stolte når plakaterne kommer. Måske keder de sig også 5 minutter efter, og begynder at lave noget andet. Men så har du som forældre mulighed for at vælge de helt rigtige plakater til et flot værelse.

Gør det sjovt

Når plakaterne fra Minida.dk kommer med posten, kan man vælge at hænge dem i rammer. Dog kan plakaterne også fint fungere uden, da de plakater man finder på Minida.dk er lavet af rigtig gode materialer. Men hvis man vælger at bruge rammer, kan børnene være med til at gøre dem lidt mere spændende. Giv dem nogle pensler i hånden, noget maling på bordet, og så kan festen gå i gang. De vil elske at være en del af det. Sæt noget glimmer og nogle klistermærker frem også, så de virkelig kan slå sig løs. Børneplakater er bedst når børnene selv har været med til at præge dem. De vil sikkert komme til at snakke om det længe efter, og stolt vise mesterværket frem til alle som har lyst til at se det. Det er også godt for dem at få lov til at bruge deres fantasi og bare slå sig løs.

Involver dem

Når plakaterne så skal hænges op, kan børnene også være med til at bestemme hvor de skal hænge. Dog med måde. De skal gerne hænge, så de ikke bare lige kan hive dem ned, specielt hvis plakaterne sættes i rammer. Men de vil elske at få lov til at være medbestemmende på det område, når det trodsalt er deres værelse. Det kan blive et hyggeligt projekt for dig og børnene, så der kan nemt sættes en dag af til at pynte rammer, eller bare gøre værelset rigtig fint med de plakater at I har udvalgt sammen.