Bolig

Sådan får du styr på din boligs kloaksystem

Når du er boligejer, er det dit ansvar at sørge for, at alting vedrørende boligen er i orden – det gælder også dit kloaksystem, som er tilkoblet boligen, og som gerne skulle virke så upåklageligt som muligt.

Her har du brug for en erfaren kloakmester, og hvis du bor i Sønderjylland og har behov for en dygtig kloakmester, så læs mere her.

Der kan være mange ting i vejen med din kloak, og derfor er det en rigtig god idé at tage fat i en dygtig kloakmester, så du kan få undersøgt, om alting er, som det skal være, eller om der er noget forebyggende ved din kloak, du skal have hjælp til.

Rotter i kloakken og stoppede toiletter

Der kan være mange ting galt med din kloak, og derfor er det en god idé at tage kontakt til en dygtig kloakmester, der kan finde ud af, hvad der er problemet.

Et kendt problem er, at der bor rotter i kloakken, da de godt kan lide at befinde sig dernede. Det kan være et stort problem for dig, og hvis du begynder at se rotter omkring din bolig, bor de nok i din kloak. Det kan din kloakmester hjælpe dig af med.

Et andet kendt problem er, at dit toilet pludselig ikke vil tage vand ud, og det er også et stort problem som husejer. Her tyder noget på, at der er en blokade i din kloak, som gør, at vandet ikke kan løbe fra.

I den situation kan det være, at din kloakmester bliver nødt til at bruge slamsugning for at få gjort klar til at afløb og kloak igen kan bruges.

Det sidste typiske problem er, hvis du pludselig oplever, at din kælder står i vand – så er det også bare om at kontakte din kloakmester, så du kan få løst problemet.