Uncategorized

Sådan spiller du bedst roulette online

Roulette er et særdeles populært spil, og det er det med ganske god grund, da det er nervepirrende, spændende og sjovt på samme tid. Selve spillets opbygning er nervepirrende, og det er ganske vigtige sekunder fra, at dealeren har sat hjulet i omdrejninger og smidt kuglen i hjulet, til kuglen lander i et af hjulenes huller. Her er det så vigtigt at holde øje med, om kuglen så lander i et af de huller, der kan give gevinst, og dette afhænger selvfølgelig af, hvad man har valgt at satse på. I roulette er der flere forskellige satsninger, man kan lave, hvilket eksempelvis er gældende for rød, sort, lige, ulige, et enkelt tal og lignende, og de forskellige udfald vil give forskellige gevinster ved succes. Inden det uddybes, hvorledes man med enkle taktikker kan forhøje chancen for sejr, er det vigtigt at have forstand på de forskellige typer af roulette, der findes.

Forskellige varianter af roulette

Der findes eksempelvis amerikansk roulette, der har et hjul med 38 felter, hvilke er nummeret med tallene fra 1 til 36, mens der er et felt med tallet nul og et felt nummereret med dobbelt nul. En anden variant er europæisk roulette, der har 37 felter, og her er det feltet med dobbelt nul, der mangler i forhold til den amerikanske variant. Det samme antal af felter er at finde i den franske variant, hvor der dog er en regel, der giver dig muligheden for at få halvdelen af indskuddet tilbage, såfremt kuglen lander i nullet. Det anbefales af langt de fleste eksperter, at man i første omgang vælger at spille den europæiske variant, da der her er de største vinderchancer, mens husets fordele også er reduceret i forhold til den amerikanske variant med det ekstra felt. Man kan med fordel vælge at spille roulette online, da dette giver den oplevelse af spillet og spænding heri, som man også ville have oplevet ved et fysisk spil roulette.

Taktikker der kan give dig sejren

Det er naturligvis altid vigtigt at være væbnet med en hel del held, såfremt man har i sinde at vinde i roulette, men der findes faktisk nogle forskellige taktikker, man kan ty til, såfremt man har i sinde at øge sine vinderchancer. En tilgang kunne være 50/50-tilgange, der indebærer, at man blot placerer outside bets, som eksempelvis kunne være, at kuglen vil lande på et felt med rød farve. Man kan som en mere erfaren spiller vælge inside bets i form af at satse på, at kuglen lander i et givent felt eller lignende, hvilket dog kræver, at man har en god viden omkring spillet og de dertilhørende sandsynligheder. Chancen for større gevinst her er der, men det er også muligt at tabe mere ved at vælge denne tilgang til spillet.