Uncategorized

Sådan bliver du klar til at flytte

En flytning er en stor begivenhed, som kræver en del forberedelse. Der er nogle bestemte ting, som du skal have styr på, inden den store flyttedag kommer. Læs med her og få 5 tips til at blive klar til at flytte.

 1. Forsikringer
  Når du skal flytte, er det vigtigt at dobbelttjekke, at dine forsikringer er i orden. For det første skal dine ting være forsikret under flytningen. For det andet kan det ofte være en god idé at tegne en ejerskifteforsikring, så der ikke kommer problemer, når man skal overtage sin nye bolig.
 2. Vælg den rigtige flyttemand
  Når du skal flytte, skal du vælge den rigtige flyttemand. Hvis du ikke har så mange ting, kan du måske gøre det selv, men har du store og komplicerede møbler, er det en rigtig god idé at kigge efter en god flyttemand. Skal du f.eks. lave en flytning af klaver, kan en dygtig flyttemand hjælpe.

  For professionel og sikker flytning af klaver på Fyn nær Odense og Svendborg, kontakt Svendborg Møbeltransport.

 3. Pak dine flyttekasser smart
  Sørg for at pak dine flyttekasser efter de rum de skal pakkes ud i. Du må heller ikke pakke alt for mange tunge ting i de samme kasser. Et tip er at pakke bøger eller andre tunge ting i dine rullekufferter. Så er de nemme at transportere.
 4. Sæt god tid af
  En flytning tager altid lige lidt længere tid, end man tror. Specielt når man skal pakke ned og pakke ud. Det tager lige lidt tid at finde ud af, præcist hvor alle de forskellige møbler og ting skal stå.
 5. Mist ikke skruer og møbeldele
  Hvis du har behov for at skille møblerne ad under en flytning, er det meget vigtigt, at du ikke mister skruer og små dele undervejs. Put skruerne i en plastikpose og tape den fast til en af møbeldelene. Så bliver de ikke væk eller mikset sammen.