Shopping

Nem vej til et nyt mobilabonnement her

Overvejer du at skifte dit mobilabonnement, men er i tvivl om, hvad du skal vælge i stedet, så gør brug en af de mange guides, der kan hjælpe dig med at finde det rigtige mobilabonnement for dig.


Der er rigtig mange udbydere af mobilabonnementer i dag, og det kan føles overvældende at skulle sætte sig ind i, hvad det helt konkret er, de enkelte selskaber tilbyder.

Men guiden har gjort en stor del af det kedelige arbejde for dig, så du hurtigt og nemt kan skabe dig et overblik over de tilbud og muligheder, der er, og finde det abonnement og den pris, der passer til dig og dit mobilbehov. 

Kend familiens mobilbehov

Du slipper dog ikke helt for at arbejde for sagen.

Det vil nemlig være en rigtig god idé at tage et kig på dit eget og din families brug af tale og data, inden du går på tilbudsjagt.

På den måde ved du nemlig, hvad du skal kigge efter hos de forskellige teleselskaber og udbydere af mobilabonnementer.

Når du skal kortlægge behovet hjemme hos jer, er det relevant at se på, om der er teenagere, der spiller på deres telefon – ikke bare derhjemme – men i bussen på vej hjem fx

I det tilfælde kan det være en idé at vælge et eller flere abonnementer med fri data.

Bruger familien derimod primært et netværk derhjemme, når de går på nettet, så kan et abonnement med et fast max på data være et billigere og mere oplagt alternativ.

Rejser du/I meget, så kig efter evt. max-grænser for roaming.

Er I flere familiemedlemmer, der skal skifte abonnement, så er det værd at kigge efter aftaler, hvor der gives samlerabat.

Når først du kender dit/familiens mobilbehov, er det nemt og hurtigt at skifte mobilabonnement.