Bolig

Kribler det i de grønne fingre? – læs med her

Har man en stor forkærlighed for at opholde sig i sin have – med alt der hører til dette – så er den mørke vinter en tid, hvor man godt kan gå hen og begynde at blive en smule rastløs. For de danske haver byder ikke på meget arbejdet i den kolde og mørke del af året. Men når lyset begynder at skinne mere og mere igennem, kan det også begynde at mærkes i fingrene.

En lang, kold og mørk vinter – gå lyset i møde

Har du ventet længe på at kunne komme i gang med havearbejdet igen, så kan du godt begynde at glæde dig. Men så er spørgsmålet bare, hvor i haven skal du begynde?

En ting er helt sikkert, med gør det selv jordskruer der er nemme at anvende, får du et lækkert og brugbart stykke værktøj, som du kan få glæde af igen og igen i dit havearbejde. Jordskruerne kan bruges til mange af dine haveprojekter – eksempelvis ved opsætning af hegn, når du skal bygge terrasse eller hvis det er blevet tid til at sætte et gyngestativ op i haven.

Jordskruen er et simpelt stykke værktøj, som ikke kræver meget for at kunne bruges af enhver. Værktøjet er derfor også velholdt af mange have-glade danskere.

Haven der kan holdes hele året rundt

Netop have-glade danskere findes der mange af rundt omkring i landet. Måske er det fordi, det danske vejr giver også alle fire årstider, og vi derfor har muligheden for at se noget både gro, vokse spire, dø og komme igen året efter.

Haver behøver nemlig ikke at være helt ubrugelige i de mange mørkere og koldere måneder i året. Og en rigtig have-ekspert – selvlært eller ej – ved nok også godt, at der er flere gode muligheder for at holde haven hele året rundt, hvis man blot ved, hvor der skal tages fat.