Nyheder

Kom helskindet gennem arbejdslivet – find fitnesscenter i Odense

Når du har en travl, evt. stressende hverdag på kontoret eller ude ved kunderne, skal du huske at tage hånd om kroppen. Selv stillesiddende kontorarbejde slider i en vis forstand på dig. For at sidde bøjet over en computerskærm belaster nakken, og blodomløbet i specielt benenes vener kører langsommere, end det bør. Overvej derfor fitness og fysioterapiforløb i fritiden.

Træn kroppen med avancerede redskaber

Leder du efter fitnesscenter i Odense, kan du udover stederne med rent ud fokus på fitness også finde centre, hvor træningen er kombineret med forskellige former for fysioterapi. Det kunne fx være træning på AlterG-løbebånd, hvor du løber i vægtløs tilstand. Japansk Kaatsu-træning (også kendt som okklusionstræning) er et andet eksempel på en udbredt træningsart.

Få kroppen analyseret i detaljer

Ved et fitnesscenter i Odense, der anvender fysioterapeutiske teknikker, kan du udover selve træningen få et unikt indblik i din krops tilstand. Præcis kropsanalyse med InBody77 kan fx afsløre væskeulighed i kroppen, mens tensiomyography (TMG) kan måle musklernes evne til at trække sig sammen. Ved siden af det sørger det traditionelle fitnessaspekt for, at du får din egen føling for, hvad din krop kan klare af belastninger. Du bliver langt klogere på konditionen.

Vælg fitnesscenter i Odense med fysioterapeutisk fokus

Ordet ”fysioterapi” leder ofte tankerne hen på noget, der sker efter en henvisning fra lægen, men ved fitnesscentre med fysioterapifokus er henvisning unødvendig. Centrets in-house fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig, og ofte har hver terapeut sin egen specialisering. Du kan således få skolioseterapi mod skæv ryg, sportsfysioterapi til eliteudøvere og akupunktur.

Vil du have balance i blodomløb og bevægeapparat og slippe for engang i fremtiden at skulle tage en tur til sygehusets hjertemedicinske afdeling eller ortopædiske ambulatorie, så overvej et fitnesscenter i Odense med et fysioterapeutisk fokus. Her holder du dig i form og kobler af.