Erhverv

Kend dine kunders økonomi og undgå ubehagelige overraskelser

Det er dejligt at få nye kunder i sin forretning, men nogle gange kan deres ukendte økonomi føre til ubehagelige overraskelser, som kan koste din virksomhed dyrt. Derfor er det en god idé at have gjort sit hjemmearbejde godt og derved vurdere, om du skal gå videre med kunden eller ej.

 

Få adgang til dine kunders regnskaber, nøgletal og meget mere

Med Navne & Numre Erhverv kan du finde alle dine kunders regnskaber, hvis de er regnskabspligtige virksomheder. Her kan du læse mere om, hvordan du får indsigt i dine kunders økonomi. Ved at have denne indsigt vil du kunne se, hvordan dine kunders samarbejdspartners økonomiske situation ser ud. Derudover får du også adgang til alle nøgletallene, som vises let og overskueligt. Inden du starter et nyt samarbejde op, er det altid en god idé at have kigget på virksomhedens årsresultat, bruttofortjeneste, soliditetsgrad og egenkapital. Med det baggrundstjek har du de bedste forudsætninger for at indgå et samarbejde.

 

Det kan være svært at forudsige, hvor god en kunde er til at betale. Derfor kan du med Navne & Numre Erhverv se en kreditrating af din kommende kunde og med den viden vurdere, hvor lang tid du kan give kredit. Her vil Navne & Numre Erhverv skræddersy den kredit, du skal give ud fra, hvor meget kundens kreditmax vurderes til.

 

Få information, når der sker ændringer hos din kunde

Det kan være, der er en eller flere af dine kunder, som skifter adresse, får nyt regnskab eller direktør. Alt dette kan du holde øje med og få notifikationer omkring. Derudover kan du også se 5 år tilbage i tiden. Dette kan især være en fordel, hvis der er regnskaber, som du ikke kan finde på nettet, så er de tilgængeligt hos Navne & Numre Erhverv.