Bolig

Jysk sengefirma prikker til JYSK

Iværksætterfokus.

Alle kender helt sikkert til Lars Larsen, der blev kendt for som direktør af firmaet JYSK, da han selv tonede frem på skærmen i en reklame for sit eget firma, der leverede billige senge, dyner og puder.

Men i tidernes løb er der kommet flere og flere konkurrenter til, og nu er der en ny og spændende spiller på markedet, der godt tør at tage kampen op mod ellers populære JYSK.

Det jyske sengefirma Bedre Nætter garanterer nemlig Danmarks bedste priser, og de har høj fokus på at levere en formidabel supportoplevelse til kunder og kommende kunder, der skal have hjælp til at finde netop den seng, der er perfekt til dem.
Kun online

Bedre Nætter er et online firma, og det i består hele forskellen, for det giver dem mulighed for at spare på omkostningerne til fysiske butikker, som JYSK jo bruger, og i stedet bruge de besparelser på at give deres kunder Danmarks bedste priser på senge.

Men skal en seng ikke prøves, før man kan vide, om det er den helt rette? Sådan behøver det ikke at være. Når du går rundt i en butik med en masse forskellige senge og prøver at ligge i dem, er det alligevel svært at mærke, hvilken er den helt rette, og chancen for at du vælger forkert i forhold til dine behov er desværre meget stor.

Derfor har Bedre Nætter i stedet valgt at blive dygtige til og vide alt om senge. Som ny kunde hos dem, kan du få fantastisk rådgivning, hvor du beskriver dine behov til en seng. Bedre Nætter vælger den perfekte seng til dig, på baggrund af dine behov, og de rammer meget sjældent forkert!

Selv hvis sengen ikke helt er det, du havde håbet på, så kan du levere den tilbage indenfor de første 30 dage, uden der bliver stillet nogle spørgsmål til det. Bedre Nætter ønsker nemlig at finde den helt rette seng til dig, og derfor hjælper de dig gerne videre igen. Det gælder i øvrigt både for almindelige senge og elevantionssenge (her) – såvel som madresser og nødvendigt tilbehør.

Vi skal sove godt

Bedre Nætter drives af et ønske om at levere rigtig god søvn til danskerne, som har glemt hvordan man sovet godt. Det er i dag og mere og mere almindeligt, at vi ikke får sovet nok timer om natten, og hvis de timer tilmed tilbringes i en ringe seng, så ser det rigtig sort ud for vores restitution om natten, som er så nødvendig for, at vi fungerer ordentligt næste dag.

Når du får den rette vejledning til din næste seng, får du en seng, du kan sove godt i, og som passer perfekt til dine behov for en god nats søvn.

Så støt en ung, nytænkende og revolutionerende virksomhed i Danmark, der kan hjælpe dig med at få den bedst mulige søvn hver nat.