Bolig

Hvad skal du give i sølvbryllupsgave?

Er du inviteret til sølvbryllup? Det er en stor dag, og du vil nok gerne give en god gave, som brudeparret vil blive rigtig glad for. Dog kan det være virkelig svært at finde på en god gave, som måske både skal virke personlig, gennemtænkt og rigtig god. Selvom du måske har en ønskeliste at gå ud fra, kan det være noget af en jungle og faktisk er det ofte også sjovere at finde på noget, som parret ikke selv har ønsket sig. Her kommer nogle forskellige idéer til, når du er helt blank på en gave til sølvbryllupsparret.

En flot pyntegenstand

Hvis du vil give noget, som parret kan have stående og kigge på hver dag, som vil minde dem om dagen for altid, kan du give en fin pyntegenstand. Du kunne f.eks. give en fin skulptur, som kan stå i deres hjem. Det kunne være en bronzefigur som sølvbryllupsgave. Hos 99skulpturer.dk kan du få fine skulpturer, som symboliserer sammenhold, hvilket ville passe perfekt.

Giv parret en oplevelse sammen

Hvis du virkelig er ude efter at gøre det personligt, så giv dem en oplevelse af en eller anden slags. Her kan du virkelig tilpasse det til parret. Elsker de selvforkælelse og spa? Så giv en lækker massage for 2. Eller er de helt vildt passioneret omkring vin? Så giv dem en tur til vinsmagning. De vil få en rigtig hyggelig oplevelse og et minde, som de for evigt vil kunne dele. En oplevelse kan både være ”hjemmelavet” eller købt færdiglavet. Du kan f.eks. købe en massage, men du kan også lave dit eget kort, hvor du skriver, at de får en middag på din regning og så vedlægge et beløb. Der er rigtig mange muligheder, og en oplevelse kan nemt tilpasses til dit eget gavebudget.

Sæt dig ind i deres interesser

Sørg for at sætte dig godt ind, hvad de kan lide at lave. Hvad kan de lide at spise? Hvor kan de lide at tage hen? Så kan du ud fra det brainstorme og finde på en gave, som passer perfekt til dem. Er de glade for at stå i et køkken og eksperimentere? Så kan de altid bruge en ny køkkengadget eller nyt køkkenudstyr. Du kan altid finde en af de der ting, som bare er blæret at have, men ikke nødvendigt. Det kunne f.eks. være en chokoladefontæne eller en dehydrator, som kan dampe grøntsager. Altså noget, som de ikke behøver, men som er fedt at have. Så er der også noget sjovt at snakke om, når de åbner den og måske I kan teste den nye ting sammen. Fra nu af vil de også altid tænke på dig, når de bruger sin nye køkkengadget.

Pak gaven ind selv

Hvis du igen vil gøre det mere personligt, så vælg at pakke gaven ind selv. Det er de gaver, folk husker og lægger mærke til. I stedet for, at man kan se butikkens gavepapir, så giver det noget, hvis du selv har gjort det.