Uncategorized

Har du brug for en ny kulinarisk oplevelse?

Vi kender alle det med, at når man endelig beslutter sig for at gøre lidt ekstra og tage ud og spise, så falder vi mange gange tilbage til de steder, som vi allerede har været en helt masse gange før. Vi glemmer nogle gange at prøve noget nyt, fordi vi ved, at de steder, vi kender, de virker. Men hvis vi engang i mellem bare sprang ud i noget nyt, så ville vi måske endda få helt nye favoritter. 

Lækker kulinarisk oplevelse i Næstved 

Der ligger en restaurant i Næstved, som ligger i forbindelse med Hotel Kirstine. Det er et 4-stjernet hotel, som har deres egen tilhørende restaurant. Her serverer de både søndagsbrunch, frokostmenuer og aftenmenuer. Fælles for alle menuer er, at personalet går op i, at hvert måltid skal være en oplevelse. Her gør de noget ud af det, og de sørger for altid at tilbyde den nødvendige rådgivning i forhold til både mad og vine. De sætter fokus på kvalitet, og har altid gode råvarer i højsædet. Desuden er alt hjemmelavet ned til mindste detalje. 

Menuer lavet efter årstiden 

Hos Hotel Kirstines restaurant interesserer de sig for årets forskellige sæsoner, og de prøver altid at tilpasse deres menu til årstiden. Derfor skifter menukortet også hver sæson. Udover restauranten, så har de et hyggeligt loungeområde, hvor det er muligt at nyde en kop kaffe eller cocktail efter Jeres mad. Lokalerne er alle sammen indrettet i en gennemgående romantisk stil, som passer godt til de udendørs omgivelser, som giver en stemning af ren idyl med det hvide bindingsværk og røde roser. 

Udover selve oplevelsen i restauranten, så kan I altid udvide med en hyggelig overnatning på hotellet, hvilket kun ville fuldføre oplevelsen. Har du spørgsmål til noget af det, så kan Hotel Kirstine altid kontaktes over både telefon og mail.