Uncategorized

Er du 17, bor du i København, og ønsker du at tage dit kørekort? Så læs med her

I mange år har det været sådan, at man kunne begynde på kørekort 3 måneder før, man blev 18 – men i dag er det lidt anderledes. I dag har man nemlig muligheden for at få sit kørekort allerede som 17-årig, men vælger man det, skal man ikke tro, at man kan køre land og rige rundt alene. Får man sit kørekort, når man er 17, så skal man have en erfaren billist med på sidelinjen, når man kører bil. Reglen er lavet af flere årsager, og det er vigtigt, at man følger den. Hvis du er 17 og bosat i København, så findes der mange forskellige køreskoler at vælge imellem.

Sørg for at vælge den rette køreskole for dig 

København er stor, hvilket betyder, at du har muligheden for at vælge mellem mange forskellige køreskoler. Det kan dog være en god idé at undersøge de forskellige muligheder, inden du vælger den rette, så du kan være sikker på, at det ikke tager dig lang tid at komme til teori. Ofte har man teori 1-2 gange om ugen i minimum 2 timer ad gangen, og det tager derfor også meget af sin tid. Derfor kan det være besværligt at komme frem og tilbage, hvis man skal med offentlig transport. Tag kørekort i København herså du kan få dit kørekort i lommen og erfaring i baggagen, inden du skal ud og køre selv, når du fylder 18. 

Se priserne på nettet

At tage et kørekort er ikke billigt, og der kan være stor forskel på priserne hos de forskellige køreskoler. Via ovenstående link kan du finde en god pris på et kørekort, hvor mange ting er inkluderet. På den måde kan du få et forholdsvis billigt kørekort og nogle givende køretimer, så du kan blive klar til køreprøven.