Shopping

Disse ting skal din hund have

Har du fået hund og ved ikke, hvad du skal købe til den? Eller trænger du til en opdatering i forhold til det udstyr, du kan få til din hund? Så bør du læse med herunder, hvor vi guider om liner, seler og halsbånd.

 

Hold hunden i kort og lang snor

Som hundeejer skal du have anskaffet dig en rulleline, som er en snor, der både kan låses fast, så den er kort, men også blive til en lang snor – helt op til 10 meter. Således kan du holde kontrol over hunden både i kort og lang snor. Hunden får mulighed for at løbe mere frit med en lang snor, som du kan bruge ved skov eller strand. Er du usikker på, om du kan kalde hunden til dig, er denne hensigtsmæssig. Og hvis du går ved en trafikeret vej eller i gågaden, hvor der er mange mennesker, kan du holde hunden tæt på dig med snoren.

 

Nu hvor vi er ved gåture, kan du også få en hundelygte, som kan monteres på en hunds halsbånd. Den er perfekt til mørke tider. I Danmark bliver det tidligt mørkt i en lang periode fra efterår til forår, hvor denne vil være ideel. Ellers kan den også bruges om aftenen hele året rundt. Så kan du hele tiden se hunden, og I kan se, hvad der ligger på vejen, hvis der ikke er gadelygter der, hvor I går.

 

Spænd hunden fast i bilen

Der er desværre nogle, som kører bil, der ikke tager højde for, at hunden bør være spændt fast, ligesom mennesker gør. En hund sidder i flere tilfælde på sædet uden sele, og det er ikke forsvarligt. Derfor bør du investere i en hundesele, som kan bruges i bilen. Du kan få en sele, som passer lige til din hunds størrelse. Hvis et uheld sker, så kan hunden risikere at komme til skade, og så vil du få svært ved at se dig selv i øjnene, når du kunne have øget sikkerheden for hunden med en sele.