Uncategorized

Derfor skal du leje en container

Flere og flere benytter sig af muligheden for at leje containere. Dette gælder både i erhvervsmæssige sammenhænge – for eksempel til byggeaffald på en byggeplads, men også blandt private. Måske skal man renovere sit hus og har brug for et sted til at opbevare diverse materialer på en måde, hvor de ikke udsættes for omskifteligt vejr og andre skadelige forhold. En container kan også være yderst hensigtsmæssig i forbindelse med aflastning af haveaffald.

Men hvor finder man så et ordentligt sted at udleje en container? Et godt bud vil være hos Tofteng-as. Her vil dine behov blive imødekommet, og du vil have et bredt sortiment at vælge ud fra.

Det kan du vælge imellem

Hos Steen Tofteng A/S er der et hav af containere at vælge imellem. Derfor kan du trygt stole på, at der vil være mindst en, der kan dække dit behov. På nedenstående liste kan du se de forskellige typer, der udbydes:

  • Åben container
  • Lukket container
  • Minicontainer
  • Vippecontainer
  • Affaldscontainer
  • Komprimator

De fleste på listen kan fås i forskellige størrelser, så den kan indeholde den rette mængde affald eller materiale. 

Minicontaineren kan varmt anbefales til små mængder affald og er derfor ofte populær i det private. Vippecontaineren er solid og fungerer til alle typer erhverv, der har store mængder affald. Er du i tvivl om, hvilken container du skal vælge, kan Steen Tofteng A/S hjælpe og vejlede dig med at træffe den rigtige beslutning.

Hvordan kommer jeg i gang?

Uanset om du skal til at flytte, eller om du skal af med en masse affald fra din virksomhed, kan du med det samme komme i gang med udlejningen. Du kan bare gå ind på hjemmesiden og udfylde kontaktformularen og ellers ringe til Tofteng A/S, hvis det er nemmere for dig. Så går der ikke længe, før du kan få aflastet dit skrald på bedste vis.