Erhverv

Dansk webshop forhandler værktøj til privat og erhverv

Kamasa-shop har fundet en ny måde og god måde at forhandle værktøj på. Onlinesalget stiger og stiger generelt i Danmark, og på Kamasa-shop kan du som virksomhed eller som privat person købe værktøj til dig selv eller til firmaet online. På hjemmesiden finder du et stort udvalg af både almindeligt værktøj som skruetrækkere, tænger og topnøglesæt men Kamasa-shop forhandler også mere avanceret værktøj som specialnøgler og udstyr til både tunge og lette køretøjer. Om du leder efter værktøj til privat eller erhvervsmæssigt brug, så har du rig mulighed for at finde netop det værktøj, som du eller din virksomhed har behov for.

Find kvalitetsværktøj online

På Kamasa-shop finder du kvalitetsmærket værktøj, der kan anvendes af både gør-det-selv manden og professionelle håndværkere. Værktøjet er med sin høje funktionalitet effektivt at anvende, og med værktøj fra Kamasa-tools kan du og dine medarbejdere udføre et korrekt håndværksmæssigt stykke arbejde. På Kamasa-shop findes der værktøj til både tømreren, mekanikeren og gør-det-selv manden. På siden findes der også flere forskellige muligheder for opbevaringens løsninger i form af værktøjsskabe, værktøjskasser eller værktøjsvogne. Disse gør det muligt at have dit værktøj tæt ved hånden når du arbejder i værkstedet, og med værktøjskassen du har mulighed for at tage det med.

Hurtig og gratis levering

Ved at købe dit værktøj online, kan du spare både tid og penge. Du kan bestille via en computer eller tablet og få leveret lige til døren. Samtidig finder du online på Kamasa-shop billige priser på et stort udvalg af Kamasa-tools. Når du bestiller, får du hurtig og gratis levering i hele landet. Du kan dermed få dit værktøj leveret lige til døren, så du eller dine medarbejdere ikke behøver at bruge kostbar tid på at køre efter nyt værktøj.

God rådgivning både online og i butik

Når der handles online kan det være svært at vide, om man nu også køber det rigtige. Derfor tilbyder Kamasa-shop telefonisk rådgivning, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål omkring de forskellige produkter. Kamasa-tools har også en butik i Hedehusene, hvor både private og erhvervsdrivende kan komme og se værktøjet. I butikken findes dygtige medarbejdere der kan give dig den nødvendige rådgivning omkring alle de forskellige former for værktøj. Ønsker du at læse mere? Så tag et kig her.