Uncategorized

Bliv fri for de problemer, som er forbundet med en nedsunket forfod

Forstil dig et liv uden smerte, du kan gå ture og løbe rundt, som det passer dig uden, at du skal mærke smerte og blive begrænset deraf. Dine fødder har det igen godt, og derfor har du det også godt, dette kan du takke indlægssålerne fra Align Footweat for. Du har fri for følelsen af, at dine fødder sover, at du går rundt på, hvad der føles som en irriterende pude, og du går på de bare knogler på forfoden. Du er med indlægssålerne blevet fri for smerterne forbundet med din nedsunket forfod. 

Ønsker du at vide mere om en nedsunket forfod kan du læse med nedenfor og følge dette link, for netop at blive klogere på en nedsunket forfod

Nedsunket forfod 

En normalt forfod har en bue på tværs, ligesom svangen har på langs, og dette har man ikke, hvis man er platfodet. Når buen ikke er til stede, bliver forfoden flad, og man kan derfor risikere, at hele ens kropsvægt trykker på fodbalderne, forfodsknoglerne og nerverne. Har man en nedsunket forfod, kan de nerver, som fører ud til tæerne komme i klemme, hvilket hurtigt kan gå hen og udvikle sig til en meget smertefuld tilstand. Der er rigtig mange danskere, som er generet af en nedsunket forfod, og har du nogen af ovenstående smerter, kan det være, at dette også er tilfældet ved dig. Der er dog hjælp at hente ved indlægssålerne fra Align Footwear. 

Få hjælp til dine problemer forbundet med din nedsunket forfod

Man kan ved brug af indlægssålerne få afhjulpet sine gener forbundet med sin nedsunket forfod. Indlægssålerne er designet til at modvirke, hvis man går skævt, træder indad eller udad. De kan derfor hjælpe med at rette foden op til en sundere og mere lige stilling, hvormed trykket på forfoden kan afhjælpes. Dette i form af indlægssålernes tre støttepunkter. 

Udover, at indlægssålerne kan hjælpe dine fødder, kan de også hjælpe og gavne dine knæ, hofte og ryg. Dette skyldes, at hvis fodstillingen rettes til en mere lige position, vil det medføre en mere lige kropsholdning. På den måde kan du opleve mere energi, velvære og bedre livskvalitet, da en forkert kropsholdning kan påvirke kroppen på mange negative punkter. 

For dig, der har en nedsunket forfod, kan sålerne ved hjælp af dens trepunktsteknologi løfte foden til en mere lige stilling, og på den måde kan du opleve, at dit ømme område belastes mindre. Du vil altså opleve en betydelig forskel, og kan blive helt fri for at skulle tænke på de smerter, der plejer at være forbundet med aktivitet. Du kan få glæden tilbage ved at bevæge dig og opleve en større frihed, da du ikke længere skal være begrænset af smerter. Det kan dog være en god idé at kombinere brugen af sålerne med nogle øvelser, som du kan få fra en fysioterapeut. Det kan både styrke og træne din nedsunket forfod, men kan kræve tålmodighed, da det er en langvarig proces.