Uncategorized

Alt du skal vide om termotøj til dit barn

Du har helt sikkert hørt, at termotøj er noget af det bedste overtøj der findes til dit barn. Det er tilpas varmt, vindtæt, let at tage på for barnet – og ikke mindst er det perfekt til udendørs leg. Termotøj kan bruges stort set året rundt, udover at være overgangstøj. Det er perfekt til milde vintre, kølige sommermorgener, og selvfølgelig om foråret og efteråret. CeLaVi termotøj er en favorit blandt forbrugere, da det er af god kvalitet, og findes i utallige farver. Her kan du se et stort udvalg af CeLaVi termotøj.

Gode råd om termotøj

Herunder kommer et par gode råd om termotøj:

  • Husk at vask ved skånevask, så termotøjet holder bedst, det slides nemlig ved vask. Hvis det er blevet meget mudret, kan det oftest børstes af når det er tørt, og så kan termotøjet lige overtørres med en fugtig klud. På den måde holder termotøjet en del længere.

  • Gå efter forstærkninger ved knæ og numse, så det ikke slides op helt så hurtigt.

  • Hav flere sæt at skifte imellem. Efter udendørsleg trænger termotøjet oftest lige til en tørretur over radiatoren, men det betyder ikke at barnet er færdigt med at lege. Det kan derfor være en god idé, at have et ekstra sæt liggende i barnets garderobe i børnehaven.

  • Brug termotøj under regntøj. Der er ikke så meget varme i regntøj, hvilket gør det helt perfekt at have termotøj inden under, så dit barn kan holde varmen indenunder regntøjet.

  • Ekstra varme? Vælg et termosæt med fleecefor, så du er sikker på at dit barn ikke fryser ved udendørsleg.

Nu er du godt klædt på, til at vælge et lækkert termosæt til dit barn. Der er heldigvis masser af muligheder for at vælge et sæt, der passer til både smag og behag, som dit barn vil føle sig tilpas i – og vil nyde flere timers udendørsleg i.