Uncategorized

Skab glæde med julekostumer i den søde tid

Julen er hjerternes fest og betyder for mange smil, varme og kærlige stunder med familie og venner. Hvorfor ikke skabe en ekstra hyggelig og julet stemning med julekostumer til hele familien.

Julekostumer i alle aldre

Julekostumer findes i alle afskygninger og der er ingen grænser for, hvem der kan eller bør iklæde sig et julekostume. I mange familier er det mest brugte julekostume formentlig julemanden, som bedstefaren, den skøre lege onkel eller faderen til børnene år eller år iklæder sig for at overraske børnene med stakkevis af gaver i en sæk. Kendetegnet ved julemanden er de røde bukser og jakke, et stort hvidt skæg, nissehue, et sort bælte eventuelt sorte støvler. Klassisk og genkendeligt, som de fleste kender julemanden.

Men hvorfor kun købe et julemandskostume, hvis der er mange andre forskellige kostumer  og nok til hele familien, som kan pifte stemningen og juletiden lidt ekstra op?

I julen er der ofte mange begivenheder, julefrokoster, fester eller sammenkomster, hvor det kan være oplagt for både børn og voksne at komme udklædte. Bryd traditionerne og klæd dig og din familie på til at møde op til en eller flere af disse begivenheder i et sødt og julet kostume. Overrask de andre gæster og skab smil og glæde eller bred budskabet og skab nye traditioner for alle gæster og opfordre til juletraditioner med udklædning. Pludselig kan julefrokosten med den triste tante Tut og onkel Ole udvikle sig til en sjov og hyggelig forsamling bestående af små nissepiger, alfer og rensdyr. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og udover de førnævnte mulige udklædninger kan du på karnevalshoppen.dk finde kostumer, som forestiller rensdyret Rudolf, en himmelsk engel, æsler, hyrder, en lille sød julefe, et juletræ, en snemand og meget meget mere. Alle kostumer, der kendetegner julen og de mange julehistorier, som traditionen tro hører sig til i december måned, finder du på karnevalshoppen.dk.