Uncategorized

Sådan kan du forkæle din hund

Hunden er menneskets bedste ven. Så hvorfor ikke give din hund lidt ekstra forkælelse? En dejlig hund skaber masser af glæde i hjemmet. Derfor er der god grund til at give din hund masser af forkælelse. Der findes rigtig mange måder, hvorpå du kan forkæle din hund. Herunder får du nogle gode bud på, hvordan du kan give din hund lidt ekstra forkælelse. 

Giv din hund et skønt bad 

Mange hunde elsker at komme i bad. Selvom hunde i høj grad er selvrensende, kan det være skønt for din hund at få vasket snavs og fedt ud af pelsen. Når du skal vaske din hund, er det vigtigt, at du gør det med forsigtighed. Er din hund ikke vant til at blive vasket? Så start roligt ud med at tænde bruseren ganske svagt og lad kun vandet ramme hunden lidt ad gangen. 

Sørg for at bruge en mild og naturlig shampoo til din hund. Mærket Natural Dog Company er naturlige plejeprodukter til din hund og kan købes her.

Tag på udflugt sammen med din hund 

Er din hund vild med at køre i bil? Så tag på en hyggelig roadtrip. Pak en madkurv og kør ud i det blå. Kør gerne et sted hen hvor din hund kan løbe frit omkring uden at genere andre. 

Hvis din hund ikke er vild med at køre i bil, eller du ikke ejer en bil, kan du tage madkurven under armen og gå til den nærmeste eng, skov eller park. Tag noget sjovt og udfordrende legetøj med til din hund så den bliver aktiveret på nye måder. Der findes et stort udvalg af legetøj som både er sjovt og udfordrende for din hund. Vælg fx en bold, hvor du kan putte godbidder i. Derefter er det din hunds opgave at få godbidderne ud. En særdeles sjov og udfordrende aktivitet for din hund.